reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Cornelka, spokojnie :p Lada moment "wybuchniesz" i bay bay cukrzyco :p
No ja mam niestety 80km, co 2 tyg jezdze. Chciałam co 3-4 ale lekarz dal mi do zrozumienia ze to w moim interesie a nie jego jest dbaćo dziecko.. ;/
KOlacja: 4 kr probody z szynką, żóltym serem, ogorkiem, pomidorem i 91 :p Zaraz pawia puszcze tak sie najadlam ;/

reklama
Katagorka
Pomysl o mnie za pol roku,ze dopiero bede rodzic :D

No ja na kolacje 1x probody i pol kajzerki z szynka, pomidorem i ogorem kiszonym.

Ide posprzatac i bede kladla Mala spac.

A powiedzcie mi dziewczyny, które jedzą probody... Pytałyście diabetologa o niego? Bo ten chlebek bardzo malutko ma tych węglowodanów i nie wiem czy się na niego skusić, bo musiałabym pewnie trochę pojeździć za nim :/

Jimena
Ma malo weglowodanow, ale ja podobnie jak Sylwia zaczelam wlaczac po kromce innych chlebow. Tym proBody mozna sie po prostu napchac :D A jak jem proBody to mysle o uzupelnieniu weglowodanow w innej postaci.

Aga z jednej strony juz bym chciała bo mi ciężko i mam dość tej cukrzycy a zdrugiej jak sobie pomyśle ze teraz dwójka mi bedzie płakać to juz glowa mnie boli:-)
A jak Twoja malutka jak sobie radzisz grzeczna jest?

Gosik a tak często to do diabetologa czy gina smigasz? Ja diabetologa miałam co 3tyg i w sumie to wizyty trwały 5min gdybym miała daleko to bym się wkurzyla:p a gin co miesiąc wiec w sumie spokój nie znoszę chodzić po lekarzach.

Katagorka nie przechwalaj się hehe:p zazdrościmy ze juz masz to za sobą. Jak dzieci? Jak zareagowała starsza córka na mlodsza jest zazdrosna? Boje się ze u mnie bedzie straszna zazdrość...

Dzisiaj mloda pobila sama siebie zachowaniem dostała klapsa od taty i poszła spać a jutro ma kare zero bajek tylko i wyłącznie się bawimy i rysujemy:-)

reklama
Do góry