reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Cornelka, spokojnie :p Lada moment "wybuchniesz" i bay bay cukrzyco :p
No ja mam niestety 80km, co 2 tyg jezdze. Chciałam co 3-4 ale lekarz dal mi do zrozumienia ze to w moim interesie a nie jego jest dbaćo dziecko.. ;/
KOlacja: 4 kr probody z szynką, żóltym serem, ogorkiem, pomidorem i 91 :p Zaraz pawia puszcze tak sie najadlam ;/

reklama
Katagorka
Pomysl o mnie za pol roku,ze dopiero bede rodzic :D

No ja na kolacje 1x probody i pol kajzerki z szynka, pomidorem i ogorem kiszonym.

Ide posprzatac i bede kladla Mala spac.

A powiedzcie mi dziewczyny, które jedzą probody... Pytałyście diabetologa o niego? Bo ten chlebek bardzo malutko ma tych węglowodanów i nie wiem czy się na niego skusić, bo musiałabym pewnie trochę pojeździć za nim :/

Jimena
Ma malo weglowodanow, ale ja podobnie jak Sylwia zaczelam wlaczac po kromce innych chlebow. Tym proBody mozna sie po prostu napchac :D A jak jem proBody to mysle o uzupelnieniu weglowodanow w innej postaci.

Aga z jednej strony juz bym chciała bo mi ciężko i mam dość tej cukrzycy a zdrugiej jak sobie pomyśle ze teraz dwójka mi bedzie płakać to juz glowa mnie boli:-)
A jak Twoja malutka jak sobie radzisz grzeczna jest?

Gosik a tak często to do diabetologa czy gina smigasz? Ja diabetologa miałam co 3tyg i w sumie to wizyty trwały 5min gdybym miała daleko to bym się wkurzyla:p a gin co miesiąc wiec w sumie spokój nie znoszę chodzić po lekarzach.

Katagorka nie przechwalaj się hehe:p zazdrościmy ze juz masz to za sobą. Jak dzieci? Jak zareagowała starsza córka na mlodsza jest zazdrosna? Boje się ze u mnie bedzie straszna zazdrość...

Dzisiaj mloda pobila sama siebie zachowaniem dostała klapsa od taty i poszła spać a jutro ma kare zero bajek tylko i wyłącznie się bawimy i rysujemy:-)

reklama
Do góry