reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

haha
teraz biore jeszcze te 2 tyg dodatkowe i i 2 z urlopu z biezacego roku wiec wroce hm.... 7 sierpnia :D
ale ci wasi faceci maja bebechy po tym jedzeniu :D
moja ma za to mega pucki :D tu se trzyma grzechote :D umie tez podniesc i to wysoko :D

Załączniki

• 100513_101303.jpg
    100513_101303.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
reklama
Maria ale z tego Bartusia fajny łysolek :-):tak: Ciekawe jak będzie wyglądać moje dziecko :confused: Zastanawiałyście się tez nad tym jak byłyście w ciąży :confused:

Mieszaniec kaukaza i bernardyna :) wybuchowa mieszanka :) to dobrze że tak fajnie sobie z nią (tak bo to baba) radzicie :)

Emka - jakie bebechy !!! brzuszki malutkie :) ty to jak moja mama :) nie karm nie karm bo będzie jak ty ! a z ta barierką nie kapuję :) to chcecie takie drzwiczki jedne nad drugimi- hmmmmmm ? kotem śliczny, trochę ma bebecha :)

Tak Aureolcia ja się mega zastanawialam jak moze wyglądać moje dziecko- ale jakoś w ogole sobie nie wyobarażalam jak się urodził to byl szok, ale nie zakochałam się w nim odrazu i do dziś nie uznaję go za najpiękniejsze dziecko na świecie :) chociaż mile mnie rozczarował po porodzie bo był bez mazi i kolorek normalny - wyglądał jak kilku miesięczne dziecko.

P1010006.jpgA To moje psisko w starym legowisko z ukochanym ręcznikiem też starym bo teraz ma taki pod kolor nowego legowiska, ale pozycje ciągle takie same :p P1010002.jpg

no wiesz co ! bebecha ! bebecha to ja mam a nie kot ;pp ahahahah ;p
ej co robicie calymi dniami procz opieki nad bobasami ? :|
ja to tv net sprzatanie ;/ widac moj suwaczek ?

a to pozycja mojego ;p

Załączniki

• 090822_100443.jpg
    090822_100443.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 43
Maria - ale naprawdę brzuszek ma spory - szczególnie jak się uśmiecha na tych fotkach - a na chrzcinach tak poważnie siedział w wózku???
Aureolcia - ja się ciągle zastanawiam jak będzie wyglądać moja mała - w sumie to nie chciałabym by nos miała po tacie - mój M ma taki duży nochal zagięty - ładnie się mówi, że rzymski;-)
Emka - Pola wymiata z tą fryzurą:tak:

reklama
maria,emka prześliczne te wasze pociechy, a Bartuś to już kawał chłopa:)

Dziewczyny do tego mojego tygodniowego bilansu mam zrobić jednego dnia dodatkowo jeden pomiar o 22 a jeden o 3 nad ranem. Wiecie może jakie powinny być prawidłowe wyniki?

Do góry