reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Aureolcia ja też miałam takie normy i rzeczywiście są to normy nie ci,ężarnych - ale diabetolog tak pow i byłó ok, pewnie gdybym miała inne to więcej miałabym insuliny

reklama
Kruszynka to jakas miesznka bernardyna ? czy kto to ? Mop podchodzi do bartka i wącha go w odleglości pół centymetra poczym opryskuje Bartka przy wydmuchu- biedny Bartek bo mop nieźle cuchnie jak to mop :) zrobię zdjęcie jak to robią jutro to wam pokażę. a ja dziś po raz pierwszy uchwyciłam śmiejącego się Bartka :) z chrzcin mam tak beznadziejne zdjęcia że aż się płakać chce :(

GABRIELKA wielkie dzięki sprawdzona herbatka - działa Mały pierdzi i sadzi kupki:)
A jesli chodzi o cukry to odkąd Antek jest juz poza moim ustojstwem olałam sprawe i jadłam dzemy a po niewaz karmie piersią nie szaleje ( na wiecej sobe pozwalała w ciąży) ale jem dzemy :) heheheh a tak mi ich brakowało - różnica taka ze w ciązy głodna chodziła czasami żeby te 2,5 godziny minęły a teraz luz non stop w sumie jem tylko ze to samo jutro wprowadzam mleko moze bedzie dobrze:) a wtedy płatki itness z mleczkiem uwielbiam.
mierzyłam kilka razy po godzinie no i spoko a skoro norma jest po 2 to jeszcze lepiej.
a byłyście juz dziewczyny na tym badaniu z glukoza ja chyba sama to zrobie bo nie wezme małego ze soba a zostawic nie mam jak. A tak przy okazji czy taka ilośc glkozy nie zaszkodzi dziecku????
Pozdrawiam

ja na ochocie mieszkam kolo pl zawiszy ;p
a co do barierek to ze tak skromnie powiem glupia nie jestem ;p bedziemy montowac 2 ;p

a to ja z siersciuchem wrr ;p

Załączniki

• 100209_130459.jpg
    100209_130459.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Gabrielka zobaczyłam Twoją bestię i pokusiłam się by pokazać moją kruszynkę, która przy Twojej to czysta popierdółka. Co prawda z Tej nieudolności skasował mi się suwaczek ale to nic zamienię je może juto.

Aureolcia, mama_ola - czemu te normyto kazdy ma inne. Od czego to zależy?? Bo jak zauważyłam nie od poziomów cukrów.

Elmoo my już tu kiedyś się nad tymi normami zastanawiałyśmy i niestety nie wiemy dlaczego każde województwo ma inne :eek:

Maria to dawaj tą fotkę z uśmiechniętym Bartkiem :tak:

Maria mój to mieszaniec z kałkazem tzn pysk ma kałkaza a reszta bernardyn tylko charakter bardziej energiczny był bo już skończył 10 lat w październiku.

Emka a ty jak wracasz do pracy? pamiętam, ze na początku po porodzie to nie mogłąś się doczekać powrotu a jak teraz?

Wanda ja tam zakupy na allegro??? :)

Elmo normy zależą od rejonu w jakim mieszkamy

reklama
ojej !!! cholera tego ostatniego mialo nie byc ze mna !!! skasowalo sie a wgralo sie - oszustwo!
no to byl chrzest - ale z chrztu nie mam zadnego dobrego zdjecia !! :(

Do góry