reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Aureolcia ja też miałam takie normy i rzeczywiście są to normy nie ci,ężarnych - ale diabetolog tak pow i byłó ok, pewnie gdybym miała inne to więcej miałabym insuliny

reklama
Kruszynka to jakas miesznka bernardyna ? czy kto to ? Mop podchodzi do bartka i wącha go w odleglości pół centymetra poczym opryskuje Bartka przy wydmuchu- biedny Bartek bo mop nieźle cuchnie jak to mop :) zrobię zdjęcie jak to robią jutro to wam pokażę. a ja dziś po raz pierwszy uchwyciłam śmiejącego się Bartka :) z chrzcin mam tak beznadziejne zdjęcia że aż się płakać chce :(

GABRIELKA wielkie dzięki sprawdzona herbatka - działa Mały pierdzi i sadzi kupki:)
A jesli chodzi o cukry to odkąd Antek jest juz poza moim ustojstwem olałam sprawe i jadłam dzemy a po niewaz karmie piersią nie szaleje ( na wiecej sobe pozwalała w ciąży) ale jem dzemy :) heheheh a tak mi ich brakowało - różnica taka ze w ciązy głodna chodziła czasami żeby te 2,5 godziny minęły a teraz luz non stop w sumie jem tylko ze to samo jutro wprowadzam mleko moze bedzie dobrze:) a wtedy płatki itness z mleczkiem uwielbiam.
mierzyłam kilka razy po godzinie no i spoko a skoro norma jest po 2 to jeszcze lepiej.
a byłyście juz dziewczyny na tym badaniu z glukoza ja chyba sama to zrobie bo nie wezme małego ze soba a zostawic nie mam jak. A tak przy okazji czy taka ilośc glkozy nie zaszkodzi dziecku????
Pozdrawiam

ja na ochocie mieszkam kolo pl zawiszy ;p
a co do barierek to ze tak skromnie powiem glupia nie jestem ;p bedziemy montowac 2 ;p

a to ja z siersciuchem wrr ;p

Załączniki

• 100209_130459.jpg
    100209_130459.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Gabrielka zobaczyłam Twoją bestię i pokusiłam się by pokazać moją kruszynkę, która przy Twojej to czysta popierdółka. Co prawda z Tej nieudolności skasował mi się suwaczek ale to nic zamienię je może juto.

Aureolcia, mama_ola - czemu te normyto kazdy ma inne. Od czego to zależy?? Bo jak zauważyłam nie od poziomów cukrów.

Elmoo my już tu kiedyś się nad tymi normami zastanawiałyśmy i niestety nie wiemy dlaczego każde województwo ma inne :eek:

Maria to dawaj tą fotkę z uśmiechniętym Bartkiem :tak:

Maria mój to mieszaniec z kałkazem tzn pysk ma kałkaza a reszta bernardyn tylko charakter bardziej energiczny był bo już skończył 10 lat w październiku.

Emka a ty jak wracasz do pracy? pamiętam, ze na początku po porodzie to nie mogłąś się doczekać powrotu a jak teraz?

Wanda ja tam zakupy na allegro??? :)

Elmo normy zależą od rejonu w jakim mieszkamy

reklama
ojej !!! cholera tego ostatniego mialo nie byc ze mna !!! skasowalo sie a wgralo sie - oszustwo!
no to byl chrzest - ale z chrztu nie mam zadnego dobrego zdjecia !! :(

Do góry