reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Aureolcia - otrzymałam !!! dziękuję. No Wwwanda ma niestety rację - od krzyża nie życzę nikomu, ja bym mogła dwa i trzy dni rodzić gdyby bóle były tylko od brzucha :-)
Elmoo - spodziewałam się że mąż się załamie - ale problem w tym że on musi to też robić inaczej nie ma to sensu!!!! mój M też nie robi i mam mega problem z jednym psiakiem :-)

reklama
Witajcie po długiej mojej przerwie..
Aureolcia: bóle sa róznego rodzaju.. ale wazne aby nauczyć sie liczyć odstępy pomiędzy nimi... jak staną się regularne, to lepiej na IP pojechac niech zbadają i doradzą.. każdy reaguje inaczej na bóle... Ach w czasie bóli przepowiadających też mam parcie na odbyt.. z dnia na dzień coraz większy.. ale tak jak pisałam musisz siebie poobserwować i pozapisywać co jaki czas masz skurcze...
Agga: przeczytaj sobie artykuły tej dziewczyny: Nowa Matka Polka zwłaszcza odcinek 2 o karmieniu.. może choć pozbędziesz się wątpliwości, że masz mało wartościowy pokarm lub jego niewystarczająca ilość... Poza tym dziecko ma swoje skoki rozwojowe i wieksze zapotrzebowania.. a i tez kryzysy laktacyjne zdarzają się często..

Nie wiem ktora to pisała o tym bólu gardła, przepraszam ale chciałam tylko zasugerować, ze może to jest na tle alergicznym.. mamy okres teraz wzmożonego pylenia i wcale bym sie nie zdziwila, jakby to wlasnie alergia byla... lub druga sprawa to zbyt suche powietrze w domu, zwlaszcza w czasie spania... pomyśl o tym, bo może następnego antybiotyku nie warto brać...

emka ja niedoświadczona myśle że jeśli te co teraz masz są ciągle albo często przesikane to oznacza że czas kupić rozmiar większe :tak: Poza tym gdzieś pisałaś że ma je ciasne w udach to we większych pewnie będzie jej wygodniej, tak myśle :tak:

Emka ty użytwasz jeszcze dwójek?

Aureolcia jak sie czujesz? Jak brzuch? to skurcze? liczysz co ile masz boleści?

Elmo ja mogę polecić swój wózek ,gondola jest mała akurat na letnie dziecko bo jak wsadzisz spiwor to niestety malo jest miejsca ale jest lekki, ma duzy koszyk co jest wazne

reklama
ja uzywam tych 3-5 ale chyba ju przymale :/ przynajmniej na udach :/ :> co radzicie ?

ja pierwsze skurcze mialam 2 dni przed. co 6 min regularnie 4 h potem co 6 min od 1 do 21 30 :D

Do góry