reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
natan 4-5 337.jpgnatan 4-5 357.jpgTo tak na 5 miesięcy :-)

to zmieniam od jutra :D
ten twoj babel mojego kolege przypomina na 2 foto ;p
przystojniak rosnie :D

ej jak nawet teraz o tej h jest na chacie upal ze nago byloby mi zagoraco to w co ubierac Pole ?

Emka a u mnie mróz - siedze pod kocem - ale zajadam lody :) Bartek wykupkuje z 3 i kończę tą pakę i przechodzę na 4!!! mówi się że jak już uciska na udach i sie odznacza to trzeba zmieniac.
Aureolcia - to zle i dobrze ze juz minelo :)
Gabrielko - śliczny twój Natanek, mi się nie udalo zrobic zdjęcia uśmiechniętemy Bartkowi - ale ja żadko robię zdjęcia - ciągle zapominam :( i Bartek mniej je ostatnio - dwa razy po pół słoiczka :( nei wiem co się stało.

Maria przyczyny mogą być różne, choćby zły dzień, a może coś mu nie smakuje? Natan zjadł dzisiaj pierwszy raz obiadek z mięskiem gotowy słoiczek, jutro już mu będę gotować, ale przed zrobiłam standardowo kaszke to zjadł może z 5 łyżeczek i zostawił, a na dzień dobry 150 zamiast 180, tylko na noc robie 180 bo to możliwe , że zje na raty a tak 150 a i dziś do deserku dodałam manne z bobvity :)

reklama
Gabrielko - mhm,ja juz nauczyłam Bartka pić na noc modyfikowane z kleikiem - i pije po 100 - 130 ml i budzi się i tak około 1. A kaszki jeszcze mu nie dałam, i jutro chcę ugotować marchewkę i ziemniaka i mu dać - ale to chyba mało wodniste będzie, to chyba się trochę masła dodaje?

Do góry