reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Aureolcia ty też będziesz miała takie dziecko, ja coś w tym stylu mam, nie mogę narzekać bo bym zgrzeszyła, teraz zaczyna nędzić bo na rękach bardzo mu się podoba i jest ciekawy świata, ale mój też rzadko usłyszeć, że płacze, ewentualnie marudzi/

Agga Filipek jest świetny.

DZiewczyny czym więcej czasu tym mniej go jest :)))

reklama
no i chyba spią wszystkie slodkie - i co ja mam czytac od rana?? hihihih na pocieche swoją :) powiem ze cukry co raz lepsze - znowu najadlam sie twarozku waniliowego i to juz na drugie śniadanie (czyli po mojej standardowej wasie z pasztetem) i kolejny sukces bo 97 :) giiittt :)

pozdrawiam wszystkie i nie wiem jak u was ale u mnie to juz lato normalnie :) zapowiadają 24 stopnie na dzisiaj :) ale lepiej zeby ta pogoda tak nie szalała bo nie mam ochoty na ostatnie 2-3 tygodnie szukac cienkich spodni ciążowych :)

aureolcia - mnie bolą ale tylko jak za dlugo leze na jednym boku - bardziej mi dokucza brzuch bo tez jakby sie naciąga za bardzo jak za dlugo leze w jednej pozycji, rwie wtedy tak ze ciężko się podnieść :) jak juz wstane i sie poruszam to jest ok :)

Witajcie:)

Jakoś nie miałam ostatnio natchnienia na pisanie... wogóle jakis dół załapałam.... ta choroba mnie wykończy... znowu wróciłam do Bioparoxu, bo na nowo mnie rozkładało... teraz chociaż katar tak nie cieknie z nosa... i gardło zelżało... a ja niejako wymusiłam we wtorek wizytę i dietetyczki.. bo mi sie terminy pomieszaly.. mialam przyksc 4 maja a przyszlam 27 kwietnia ... he he.. ale kazali mi zostac, bo wyniki zle z cukru... poanalizowalysmy.. i wniosek taki, ze zarowno bioparox jak i orofar oraz choroba podnosza znaczaco cukry.. stad te moje makabryczne wyniki... nawet jej nie mowilam, ze mam nawet do 190 godzine po jedzeniu.... i tak ja przerazil wynik160.... no ale poczekamy do wtorku.. moze sie uspokoi... i wtedy nie bedzie trzeba insulinki... oby jeszcze 2,5 tygodnia i już powinno być lepiej... bo nie wiem czy Wam pisałam, ale mam już termin CC wyznaczony!!!! 17 maja... YUPI!!!! bardzo się cieszę, choć teraz ten czas jakoś tak wolno leci... buuuuuu
Dzisiaj na KTG zero skurczy.. niby super, ale chyba cosik wolałabym mieć... choć naprawdę one się ujawniają dopiero po południu....
Wczoraj u nas normalnie upał był.. dlatego dzisiaj ON u Was będzie.. a dzisiaj jest ciepło, ale nie patelnia jak wczoraj...

Co do bolu bioder, to szczerze polecam poduszke rogala... jak sie na nim jedną nogę walnie, to wtedy jest odciążenie biodra... niesamowita ulga.....

reklama
Dzień dobry!
Gabrielka - chyba za wcześnie z tym mierzeniem jednak - wydaje mi się, że po 21 powinnas zmierzyć:tak:
Agga - Filipek jest boski i ta fryzurka:-)
Majka - ja to rano po 2h od śniadania (za każdym razem 2 kromki chleba zwykłego mieszanego) od 3 dni mam 67-68 (dodam, że na czczo mam 85-87). Dziś poszedł więc w ruch banan od razu:-) może przyszedł czas unormowania i u mnie - och jakby było dobrze
Wiolan - czyli 3 tygodnie i będziesz miała kruszynkę po drugiej stronie brzucha:tak: a dlaczego chcesz mieć te skurcze już teraz?

Mamy rozpakowane - jakie mam kupić kosmetyki dla maluszka na początek? czy mam kupić mydełko czy wystarczy płyn do kąpieli z oliwką i czy kupić szampon?

Do góry