reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Kuroslaw Twój Gabik to spory klocek zupełnie jak Marii Bartus:-)

Maria Bartus jest jak moj Natan czy on juz zaczyna siadac? mojego jak poloze na lezaczku to glowa do gory i chce siadac a jak go wezme na rece i z nim usiade to on siada:szok: to chyba za wczesnie?:sorry2:

reklama
Kuroslaw - fajnie i konkretnie się Ciebie czyta:tak: tyle informacji w jednym poscie - bez jakiś dygresji (ja to gadułą jestem, więc muszę się uczyć takich zwięzłych odpowiedzi)

Aureolcia - no to prawie sąsiadki;-)

Gabrielko - mój tak samo siada i wciekly jak leży. i nie wiem co z tym robić bo podobno za wczesnie.
A od wczoraj łapie zabawki ale tak nieśmiało jeszcze :-)
Emka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO STARA DUPO! Kurde a ja w tym roku 30!!!!!!!! szok

Andzia: poczekaj az bedziesz miala nieśpiącego dzieciaczka za ścianą -szybko sie zwiezłych wypowiedzi nauczysz:-) (albo jak teraz -jedna reka:-))

3 m-ce i dopiero lapia zabawki?! ja teraz mojemu glupia próbuje wcisnąć i się dziwie ze nie łapie hahaha:-)

Mój to już od dawna łapie i jakiś czas temu już zaczął przsekładać z rączki do rączki, a kciuk na okrągło jest w jego buzi. Trzyma gryzaka i raqzem z kciukiem pcha go do buzi. Wkłądam mu w prawą rączkę a on? w lewą, pewnie będzie jak mama mańkutem.

Maria28 ja już będę miała 31 ale czuje sie młoda hi hi
Dzisiaj mi usiadł na prosto i tak się trzymał, a jak biore go na ręce to jeszcze zdarza mu się że główka lata

Witam słodkie.

Emka sto lat i dobrych kremów p/zmarszczkowych:-p;-)...ale Ty jeszcze młoda więc się obędzie:-p

U mnie dziś horror!!!

Ość w gardle mi stanęła rano.....myślałam że wyjdzie, zjadłam 2 bułki żeby pocisnąć...potem było lepiej...potem znowu czułam........nawet nie wiedziałam do jakiego lekarza się udać....Laryngologa u mnie już nie było i wylądowałam w szpitalu w gliwicach na ostrym dyżurze.....mój musiał się zwolnić z pracy żeby mnie zawieść....najpiew dzwoniłam wszędzie i opiernicz dostałam że nie mam skierowania a że to się rano stało to powinnam mieć.....PARANOJA.....mówię że co wigila to nie mam ości więc skąd mam wiedzieć co robić :szok::baffled:......poryczałam się z emocji...na dodatek cały czas myślałam o cyckach i o małej-moja mama z nią była....tak więc czasami lepiej karmić butlą!!!

Aureolcia to Ty skąd bo ja z Pyskowic....u mnie też był śnieg.....

Witam Słodkie,
Długo mnie nie było gdyż mój mały Igor postanowił wykluć się wczesniej urodzony 25.03.09 waga co prawda niewielka ale mam nadziej go szybko dozywić :-)cukry po porodzie masakra jakies 220 w 1 h po porodzie potem bo śniadaniu z bułka i słodkim kakao tez taka masakra ogólnie w granicach 110-160 ale trzymam sie diety i zaczyna mnie to drażnić juz serdecznie.
Mam pytanie do mam kiedy te cholerne cukry się unormują dzis 8 doba po porodzie czas zjesc babke na swieta a tu wasa zostaje
pozdrawiam

reklama
Do góry