kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
hejka dziewuszki, Wasze przepisy są rewelacyjne. Super, piszcie jak najwięcej co jecie, bo u mnie z pomysłami kiepsko..Ja po obiedzie 142 (godzine wcześniej zjadłam jabłko,ale na obiadek miałam brukselkę, podobno kapusta podwyższa), przed kolacją 94, po kolacji 119 wiec ok. Dziś już nic nie zjem..i zobaczymy co wyskoczy rano. Może jakoś uda się sie unormować ten cukier, no ale z ranem to kiepsko będzie sobie poradzić.
Co do kasz to ja też nie bardzo..ale mój mąż uwielbia gryczaną-więc ja z nim przymusowo bo zdrowa (jeszcze nie próbowałam jaki cukier) ale na jutro w planach mam na obiad, kaszę gryczaną + pieczone udka + ogóreczek
moniqsansuper że dzieciatko tak ładnie rośnie..przede mną jeszcze daleka droga
Agafajny przepis na ta potrawkę, skorzystam pojutrze..
Aaaaaaaaaaaaa...słuchajcie, ogromnie mam ochotę na galartkę (nóżki)wstyd sie przyznać,ale nigdy sama nie robiłam. Poproszę o przepisik jak wiecie (w wersji dla cukrzyków)
ps. własnie teściowa zaprosiła na sobotę na imieniny. Świetnie, będę się gapić na żarcie i półmiski ciast, wspaniała perspektywa
Co do kasz to ja też nie bardzo..ale mój mąż uwielbia gryczaną-więc ja z nim przymusowo bo zdrowa (jeszcze nie próbowałam jaki cukier) ale na jutro w planach mam na obiad, kaszę gryczaną + pieczone udka + ogóreczek
moniqsansuper że dzieciatko tak ładnie rośnie..przede mną jeszcze daleka droga
Agafajny przepis na ta potrawkę, skorzystam pojutrze..
Aaaaaaaaaaaaa...słuchajcie, ogromnie mam ochotę na galartkę (nóżki)wstyd sie przyznać,ale nigdy sama nie robiłam. Poproszę o przepisik jak wiecie (w wersji dla cukrzyków)
ps. własnie teściowa zaprosiła na sobotę na imieniny. Świetnie, będę się gapić na żarcie i półmiski ciast, wspaniała perspektywa