Bardzo Wam dziękuje dziewuszki drogie, że doradziłyście w sprawie tej mojej malutkiej pupci
.
Bo już sobie jakiegoś monta wciskałam jaka to ze mnie matka co dopuściła do opszczypania takej pupci.....wiem niby że to się często zdarza ale w końcu uczę się być mamą
W tym tygodniu przyjdzie położna ciekawe co powie mi na ten temat.
Co do chusteczek to używałam tylko na noc ale teraz już zrezygnuje za poradą
i będe stosować tylko ten linomag na razie a jak pójdę do lekarza top poproszę o receptę na tą masć robioną w aptece.
Majka co tam ciekawego mówili co można jeść przy karmieniu???
Bo u nas niestety nie za wiele.
Poszłam za radą
Agi S i zaczęłam więcej rzeczy wprowadzać .....może nie jem tak normalnie ale pozwalam sobie na sałatę , pomidory, ogórek.
Bo to o witaminkach mnie przekonało że w końcu jak się karmi to trzeba się dobrze odżywiać
, żeby paznokcie się potem nie łamały a włosy nie wypadały.
Agga nie przejmuj się .....teraz się schizujesz cukrami a potem będziesz się zastanawiać czy wszystko dobrze robisz z dzieciaczkiem.....
.....tak chyba działają hormony.......
Ja sobie powtarzam (z różnym skutkiem) że szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko
, więc jak jest problem to lepiej zrzucić to na formę pisaną-na forum- i jest człowiekowi od razu lepiej na sercu......
Głowa do góry.......będzie dobrze.....a dzieciątko samo sobie czas wybierze.....mojej było trzeba pomóc się zdecydować
ale to ma po mamusi
A wracając do liści malin to piłam od 36tc chyba 1dziennie......
nie wiem czy coś dało bo dali oksytocynę ale niby byki w szoku że tak szybko się wszystko dzieje
A jak Ci z chłopem nie wyszło to może sama pobaw się sobą
.... spróbuj....to pomaga rozładować napięcie
, ja tak robiłam
i zawsze potem był banan na twarzy
Aureolcia dziękuję za artykuł.I może tak jak pisze Kurosław że zjadłaś coś złego na kolacje???albo za długa przerwa była....u mnie było tak że po szklance mleka rano było wyżej....przed 38 koło 35-36 też zaczęły szaleć poranne.
Co do ból po bokach to nie wiem....alle tak bardziej z przodu czy z tyłu??
(Tak jak dziś mówię do mojego poproszę większe pół
)
Emi na ból gardła to tantum verde.....albo woda z solą do płukania.......ażeś musiała krzyczeć
AgaS odpoczywaj i uważaj na siebie.
Też się rozpisałam