reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

o witaj ;)
a powiedz czy ty masz juz te skurcze przepowiadajace ? ja mam od 2 dni :) tzn dzis raz tylko o 2 w nocy :( wiec to moze nie to :| no ale boli jak w okresie ;)

reklama
jedynie to miałam bóle krocza ale to się uspokoiło.

Nie licząc bólu jak mój wyjmuje czekoladę z barku:-p

Małej chyba dobrze bo nic się nie dzieje....ani trochę:sorry:

Po obiadku 98:-)....więc teraz szklaneczka napoju sojowego , waniliowego z Biedronki-tańsze niż mleko sojowe ale równie pyszne i słodkie i cukry po tym dobre.....pycha polecam

U mnie to najgorzej w nocy bo spać nie mogę .....rodzę na wszelkie sposoby i ciągle macam czy mi nic nie wycieka....mózg w nocy płata mi figle i uspokoić się nie mogę...
to bardziej czuwanie niż spanie.

U ciebie Emka chyba się coś zaczyna jeśli boli Cie jak na okres:tak:

kumpele pierwszy raz zabolalo tak w sylwestra a urodzila 4 stycznia.
wiec juz nic nie wiem ;)
podobno tez parcie na kupke ma byc i ma byc tak jakby niedobrze, ze sie wymiotowac chce :|
jejku zebym sie zorientowala ze to juz bo musze leciec do szpitala zeby mi antybiotyk dali na tego paciorkowca bo to 4 godz az musi minac zeby zaczelo dzialac :(

oby tak bylo hehe
ja kolejne jabluszko
ale pyszne twarde i takie soczyste ;)
aasica masz juz wszystko ? ja nie mam fotelika samochodowego wozka wanienki buteleczki krem na odparzenia ;)

no w zasadzie prawie tak.....

brak tylko spirytusu do pępuszka i termometru--mam w domu rtęciowy,ale podobno je wycofali, elektoniczny dla dzidzi do ucha ale on jakiś dziwny i żle mierzy więc kupię zwykły elektroniczny.

Wanienka u mamy...miała być moja:-D ale okazało się że trochę porysowana i jest od sasiadki 13 letnia:-D
chyba się nie rozleci.....fiufiu

A co do butelek to mam 4 w tym jedna z laktatora takiego zwykłego.....bo 2 dostałam.

No ale jeszcze nic nie wyparzyłam---nawet smoczka dla dzidzi.

A Ty kupiłaś sterylizator czy jak coś będziesz wyparzać , gotowac butle ??

ja bym tam wolała dać cyca ....zobaczymy jak będzie

A wracając do tego termometra to jestem zła bo on taki fajny dla dzidzi niby do czułka i uszka.....kosztuje prawie 100 ale jakoś żle działa:-:)-:)-(

Bo jak byłam przeziębiona to oszukiwał:-:)-(.....więc musi być zwykły.

reklama
Do góry