reklama
aasica
Fanka BB :)
jedynie to miałam bóle krocza ale to się uspokoiło.
Nie licząc bólu jak mój wyjmuje czekoladę z barku
Małej chyba dobrze bo nic się nie dzieje....ani trochę
Po obiadku 98:-)....więc teraz szklaneczka napoju sojowego , waniliowego z Biedronki-tańsze niż mleko sojowe ale równie pyszne i słodkie i cukry po tym dobre.....pycha polecam
Nie licząc bólu jak mój wyjmuje czekoladę z barku
Małej chyba dobrze bo nic się nie dzieje....ani trochę
Po obiadku 98:-)....więc teraz szklaneczka napoju sojowego , waniliowego z Biedronki-tańsze niż mleko sojowe ale równie pyszne i słodkie i cukry po tym dobre.....pycha polecam
aasica
U mnie to najgorzej w nocy bo spać nie mogę .....rodzę na wszelkie sposoby i ciągle macam czy mi nic nie wycieka....mózg w nocy płata mi figle i uspokoić się nie mogę...
to bardziej czuwanie niż spanie.
U ciebie Emka chyba się coś zaczyna jeśli boli Cie jak na okres
to bardziej czuwanie niż spanie.
U ciebie Emka chyba się coś zaczyna jeśli boli Cie jak na okres
kumpele pierwszy raz zabolalo tak w sylwestra a urodzila 4 stycznia.
wiec juz nic nie wiem
podobno tez parcie na kupke ma byc i ma byc tak jakby niedobrze, ze sie wymiotowac chce :|
jejku zebym sie zorientowala ze to juz bo musze leciec do szpitala zeby mi antybiotyk dali na tego paciorkowca bo to 4 godz az musi minac zeby zaczelo dzialac
wiec juz nic nie wiem
podobno tez parcie na kupke ma byc i ma byc tak jakby niedobrze, ze sie wymiotowac chce :|
jejku zebym sie zorientowala ze to juz bo musze leciec do szpitala zeby mi antybiotyk dali na tego paciorkowca bo to 4 godz az musi minac zeby zaczelo dzialac
aasica
Emka nie bój się.
Jak się zacznie tego bólu nie pomylisz z żadnym innym i będziesz wiedzieć że to już
Oto już matka natura się postarała
Jak się zacznie tego bólu nie pomylisz z żadnym innym i będziesz wiedzieć że to już
Oto już matka natura się postarała
aasica
no w zasadzie prawie tak.....
brak tylko spirytusu do pępuszka i termometru--mam w domu rtęciowy,ale podobno je wycofali, elektoniczny dla dzidzi do ucha ale on jakiś dziwny i żle mierzy więc kupię zwykły elektroniczny.
Wanienka u mamy...miała być moja ale okazało się że trochę porysowana i jest od sasiadki 13 letnia
chyba się nie rozleci.....fiufiu
A co do butelek to mam 4 w tym jedna z laktatora takiego zwykłego.....bo 2 dostałam.
No ale jeszcze nic nie wyparzyłam---nawet smoczka dla dzidzi.
A Ty kupiłaś sterylizator czy jak coś będziesz wyparzać , gotowac butle ??
ja bym tam wolała dać cyca ....zobaczymy jak będzie
brak tylko spirytusu do pępuszka i termometru--mam w domu rtęciowy,ale podobno je wycofali, elektoniczny dla dzidzi do ucha ale on jakiś dziwny i żle mierzy więc kupię zwykły elektroniczny.
Wanienka u mamy...miała być moja ale okazało się że trochę porysowana i jest od sasiadki 13 letnia
chyba się nie rozleci.....fiufiu
A co do butelek to mam 4 w tym jedna z laktatora takiego zwykłego.....bo 2 dostałam.
No ale jeszcze nic nie wyparzyłam---nawet smoczka dla dzidzi.
A Ty kupiłaś sterylizator czy jak coś będziesz wyparzać , gotowac butle ??
ja bym tam wolała dać cyca ....zobaczymy jak będzie
aasica
A wracając do tego termometra to jestem zła bo on taki fajny dla dzidzi niby do czułka i uszka.....kosztuje prawie 100 ale jakoś żle działa:---(
Bo jak byłam przeziębiona to oszukiwał:--(.....więc musi być zwykły.
Bo jak byłam przeziębiona to oszukiwał:--(.....więc musi być zwykły.
reklama
aasica
własnie zjadłam kwaśne śledziki marynowane z ogórkiem kiszonym bez chleba i teraz wzięłam się za jabłko....