reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

A łózeczko już masz rozłożone???

Bo moje jest ale w drugim pokoju i trzeba je jeszcze przestawić .i prześcieradełko rozłożyć.

Wczoraj kupiłam 3 obrazki z kubusiem puchatkiem i też trzeba jeszcze przybić żeby wyglądało na pokój dziecięcy a nie na naszą sypialnie.

reklama
łojeju
ja wogole nie mialam ochoty na sledzie ani ogory :o
ciekawe czy mozna jakos sprawdzic czy bedzie sie mialo mleczko czy nie ?

Z tego co wiem to sprawdzić się nie da.

Trzeba często niunie przykładac to zaczną działać:tak:.

Ja tam zawsze lubiłam kwaśne tyle że teraz potrafię to zagryżć słodkim:laugh2:.

A na wypadek masz te osłonki na piersi???
Bo ja nie mam....jak będą mnie boleć to mój musi do apteki lecieć.

ja mam tylko wkladki laktacyjne a ty pewnie masz na mysli takie sylikonowe czy tam zelowe ? ja kupilam jedynie to co na liscie do szpitala bylo.. a tak do domu to malo.. jutro musze leciec do rosmana :) chyba ze postanowie 5 dzien nie wychodzic z domu :/
ja zjem moze cini minis teraz ? ;)
a twoje przerwy w jedzeniu ile wynosza ? czy jesz wtedy kiedy masz ochote ale cos co ma malo W ?

Jem wtedy kiedy mam ochotę.....chyba że po godzinie cukier powyżej 110 no to czekam koło 30min i znowu jem.

Generalnie ciągle coś skubne sobie.....jak nie słonecznik i pestki z dyni to migdały to wafelaek....to pare plastrów szynki to kinder.....

A Ty jakoś jesz godzinowo?

ja jakoze siedze w domku i juz wogole nigdzie praktycznie nie wychodze to tez zawsze musze cos jesc ;)
a to jablko a cini minis a warzywka..
i tak waze 83 kilo :D ale moze zrzuce szybko jak nie to.. zrzuce ale wolno ;)
spac mi sie chce :/

Uhhh... ponad godzinę zajęło mi nadrabianie kilkudniowej nieobecności :p Cukry w przeważającej części ładne widzę, mamusie zdrowe i szczęśliwe, a niektórym to już nawet wody się sączą :p - nic tylko pozazdrościć.

Dzisiaj byłam na wizycie, opowiedziałam o cukrach (wg doktor wszystko w porządku), posłuchałam serduszka :D ale niestety USG nie było i kolejny miesiąc Filipka nie widziałam ;(
Główka ponoć jest nisko ale wszystko jak to gin powiedziała "trzyma się tam" :p

Trochę się niepokoję, bo i według mnie i według innych osób, które mnie widzą mam DUŻY brzuch, gin stwierdziła, że normalny.. a ja już nie wiem co o tym myśleć. Zamiast chodzić, to się toczę :)

Aah, doktór się przestraszyła, że się odchudzać zaczęłam bo waga o 3kg mniejsza^^

Co do cukrów to mam ładne. Nawet dzisiaj kiedy miałam rozstrojony dzień - jadłam o 9 rano a potem dopiero o 18. Byłam głodna jak wilk wiec wtrzepałam: 2 duuże grahamki, jajecznice z 2 jajek, parówkę, plaster sopockiej i drożdżówkę z serem biedronkową i po godzinie... 121 :D Powiem jednak jedno: niejedzenie przez cały dzień jest bardzo niefajne :p Jak robiłam zakupy to miałam ochotę cały sklep wykupić ;-)

ano sie sacza sacza haha ;)
u mnie skolei glowka wysoko - przynajmniej tak bylo w piatek :) i brzuch raczej mniejszy niz wiekszy hehe jak na te 3,5 kg. Mala sie malo rusza.. mam nadzieje ze to tylko dlatego ze juz jej poprostu tam ciasno :)
lejsow solonych mi sie zachcialo i milki karmelowej ;)

reklama
Dziewczyny musimy zmierzyć swoje brzuchu ile mają na wysokości pępka albo w największym obwodzie....

Co Wy na to???

Ale zróbmy to może jutro.....idę się myć i do wyrka bo przez 1h klepałam przez telefon i się zmęczyłam zdrowo:-p.

Do góry