reklama
magda16.04
Aktywna w BB
a jak przyrządzacie rybke?
hehe
widze ze to samo jecie
ja musze dzis gdzies wyjsc :/ 4 dzien w domu :/ chociaz moze do rosmana kupic kosmetyki do szpitala bo na wszystko jest czas a spakowanie walizki nie :/ a chyba juz powinnam :/
wlasnie warzywka gotuje
i pranie robie
widze ze to samo jecie
ja musze dzis gdzies wyjsc :/ 4 dzien w domu :/ chociaz moze do rosmana kupic kosmetyki do szpitala bo na wszystko jest czas a spakowanie walizki nie :/ a chyba juz powinnam :/
wlasnie warzywka gotuje
i pranie robie
Podcztałam was troche, bo Gabik spi (ku mojemu zaskoczeniu!).
Emka: ty to jesteś niezła agentka :-) z tymi pierogami, teoriami przytycia 10 kg z 20 które waga pokazuje itp. Czytam te twoje posty i boki zrywam
Tak dla informacji to w Orłowskim 10 dni po terminie każą się zgłaszać. Ale powiem wam, że lepiej te 10 dni po i naturalnie niż w terminie i wywoływane, więc się nie stresujcie. Ja urodziłam w 42 tygodniu ;-) -znaczy cc mi zrobili, bo maluszek dalej chciał sobie siedzieć i jakby to ode mnie zależało to bym poczekała na te skurcze jeszcze kilka dni... Rana po cc do dzisiaj jeszcze mnie lekko ciągnie, a czucie w okolicy cięcia ponoć dopiero po pół roku wraca... a kilka wywoływań widziałam, więc jeżeli możecie wybrać to nie wywołujcie się :-)
Jestescie pewne Karowej? Słyszałam same negatywne rzeczy o traktowaniu pacjentek (taśmowo) i to również od praktykantek położnictwa... a neonatologie najlepsze sa na Kasprzaka i w Orłowskim
A cukry nie wiem jakie mam, ale mam to gdzieś -poczekam do testu za 2-3 tyg. ;-)
Emka: ty to jesteś niezła agentka :-) z tymi pierogami, teoriami przytycia 10 kg z 20 które waga pokazuje itp. Czytam te twoje posty i boki zrywam
Tak dla informacji to w Orłowskim 10 dni po terminie każą się zgłaszać. Ale powiem wam, że lepiej te 10 dni po i naturalnie niż w terminie i wywoływane, więc się nie stresujcie. Ja urodziłam w 42 tygodniu ;-) -znaczy cc mi zrobili, bo maluszek dalej chciał sobie siedzieć i jakby to ode mnie zależało to bym poczekała na te skurcze jeszcze kilka dni... Rana po cc do dzisiaj jeszcze mnie lekko ciągnie, a czucie w okolicy cięcia ponoć dopiero po pół roku wraca... a kilka wywoływań widziałam, więc jeżeli możecie wybrać to nie wywołujcie się :-)
Jestescie pewne Karowej? Słyszałam same negatywne rzeczy o traktowaniu pacjentek (taśmowo) i to również od praktykantek położnictwa... a neonatologie najlepsze sa na Kasprzaka i w Orłowskim
A cukry nie wiem jakie mam, ale mam to gdzieś -poczekam do testu za 2-3 tyg. ;-)
ja mam różne techniki jak mam rybke wypatroszoną całą to w folie i do piekarnika tak robie z pstragiem a dzis mam filety wiec oliwka i na patelnie niech sie udusi dodaje przyprawę normalną do ryb, dwa-trzy razy w tygodniu zapodaje sobie rybke bardzo lubie a ze lubiłam zawsze makaron i ciezko mi sie obyc wiem dorzucam do rybki wtedy moge zjesc większą porcje bo po rybkach mam cukry bardzo dobre.
magda16.04
Aktywna w BB
:-) najlepsze cukry to te niezmierzone i przespane:-):-):-) ostatnio sporo słysze takich opini że taśmówka i dlatego sama nie wiem, w końcu urodze w domu i tyle:-):-):-) bo zapre sie nogami i siła mnie nie wyciągną do szpitala:-)
Emka a dywanu nie chce Ci się uprać? bo moja mama dzień przed porodem prała:-)
hmm a czym zastąpić panierke do fileta? bo u mnie bez panierki się nie obejdzie
Emka a dywanu nie chce Ci się uprać? bo moja mama dzień przed porodem prała:-)
hmm a czym zastąpić panierke do fileta? bo u mnie bez panierki się nie obejdzie
haha
bo ja jestem tez od tego by was troche bawic zarzekalam sie ze duzo nie przytyje a przytylam tyle ze jestem w szoku dzis jem warzywka i ryzyk pierogow nie bedzie ;p moze jutro ;p a wiesz moze jakto jest z macierzynskim ? czy moge od 1go juz wziac ? aha i jesli mam zwonienie do 28 02 a wizyte u lekarz 26 02 to moze mi wypisac zwolnienie na tej wizycie z data od 1 do np 42 tyg ?
ja po obiadku 122 - makaron jednak nie ryz. warzywa gotowane i to wszystko podgrzane na patelni z czosnkiem
bo ja jestem tez od tego by was troche bawic zarzekalam sie ze duzo nie przytyje a przytylam tyle ze jestem w szoku dzis jem warzywka i ryzyk pierogow nie bedzie ;p moze jutro ;p a wiesz moze jakto jest z macierzynskim ? czy moge od 1go juz wziac ? aha i jesli mam zwonienie do 28 02 a wizyte u lekarz 26 02 to moze mi wypisac zwolnienie na tej wizycie z data od 1 do np 42 tyg ?
ja po obiadku 122 - makaron jednak nie ryz. warzywa gotowane i to wszystko podgrzane na patelni z czosnkiem
Ostatnia edycja:
reklama
aasica
Fanka BB :)
Witam słodziutkie.
ja jeszcze przed mierzeniem po obiadku ....ale do niego dorzuciłam moje ulubione wafle z fruktozą więc zobaczymy....
a był dorsz , pieczarki i surówka z pekińskiej z pomidorami i czosnkiem .
Tyle że dorsz był jakiś zleżały i z parowaru jakoś mi nie podszedł.
Emka nie rób głupot.....razem mamy rodzić co nie?
Poczekaj ze mną chociaż tydzień jeszcze
Też mam smaka na jabłuszko...ale muszę czekać ...ale jutro to sobie koniecznie sernik znowu upiekę.
Ale mnie wzięło....1 w tyg. cały zjem.
ja jeszcze przed mierzeniem po obiadku ....ale do niego dorzuciłam moje ulubione wafle z fruktozą więc zobaczymy....
a był dorsz , pieczarki i surówka z pekińskiej z pomidorami i czosnkiem .
Tyle że dorsz był jakiś zleżały i z parowaru jakoś mi nie podszedł.
Emka nie rób głupot.....razem mamy rodzić co nie?
Poczekaj ze mną chociaż tydzień jeszcze
Też mam smaka na jabłuszko...ale muszę czekać ...ale jutro to sobie koniecznie sernik znowu upiekę.
Ale mnie wzięło....1 w tyg. cały zjem.