gabrielka1308
Fanka BB :)
Magda wroc troche wczesniej to tam przeczytasz wszystko co Cie interesuje. Podstawa jest to ze najczesniej wlasnie rano cukry sa wysokie bo trzustka dopiero zaczyna pracowac. Te normy to 140 po godzinie? Sniadanie to proponuje 1 kromke a wiecej wedliny lub najlepiej jajecznica czy omlet bo to nie podnosi cukrow. Co do roznych wynikow to kazda z nas to przechodzila zastanawiajac sie nad tym. A wyniki masz wysokie - niestety musisz ograniczyc sie z poczatku bardzo a dopiero pozniej sobie folgoiwac kiedy poznasz swoj organizm. jest to metoda prob i bledow.
Assica nie ma niestety ;-)zadnego przepisu na porod. Ja urodzilam przzed terminem wiec nawet sie tego nie spodziewalam faktem jest to ze na porodowce bylam 1,5 godz i juz mialam malenstwo
U Was tez bedzie dobrze:-)
Magda trzymam kciuki za wytrwalosc;-) ja jak pamietam to przez 1 tydzien bylam na okraglo glodna!!! Ile masz wymiennikow na dzien?
Wejdz na www.tabele-kalorii.pl i tam masz dokladnie podany kazdy produkt ilosc weglowodanow.
Assica nie ma niestety ;-)zadnego przepisu na porod. Ja urodzilam przzed terminem wiec nawet sie tego nie spodziewalam faktem jest to ze na porodowce bylam 1,5 godz i juz mialam malenstwo
U Was tez bedzie dobrze:-)
Magda trzymam kciuki za wytrwalosc;-) ja jak pamietam to przez 1 tydzien bylam na okraglo glodna!!! Ile masz wymiennikow na dzien?
Wejdz na www.tabele-kalorii.pl i tam masz dokladnie podany kazdy produkt ilosc weglowodanow.