reklama
aasica
Fanka BB :)
Co do mierzenia polecam M jak Mama artykuł o cukrzycy ciążowej....jest napisane wyrażnie mierzymy po 1h.......
agga86
Happy Mama :)
emka, ładna córcia rośnie :-). Ciekawa jestem ile teraz mój Filipek waży/mierzy, w środę może się dowiem bo moja gin oszczędnie informuje o dzieciaczku, mówi tylko, że wszystko ok. Ostatnio nie miałam USG, tylko serduszka słuchała więc już od dwóch miesięcy synka nie widziałam
Myślę jednak, że z racji tego, że to już będzie 33tc i 6 dzień to jednak to USG zrobi i da małego podejrzeć;-) - myślicie, że wypada poprosić o "fotkę" synka na papierze? Mąż by się ucieszył
Cukry, cukry... dzisiaj zmierzyłam raz bo kurcze kilka pasków mi zostało tylko, a receptę dopiero w środę dostanę ...
Mimo, że Rybki o której piszecie poznać nie zdążyłam tutaj na forum, to bardzo gratuluję synka!
Myślę jednak, że z racji tego, że to już będzie 33tc i 6 dzień to jednak to USG zrobi i da małego podejrzeć;-) - myślicie, że wypada poprosić o "fotkę" synka na papierze? Mąż by się ucieszył
Cukry, cukry... dzisiaj zmierzyłam raz bo kurcze kilka pasków mi zostało tylko, a receptę dopiero w środę dostanę ...
Mimo, że Rybki o której piszecie poznać nie zdążyłam tutaj na forum, to bardzo gratuluję synka!
aasica
Marcowe wydanie......dziś kupione
Ruda babka we fioletowej bluzce na okładce.
To masz???
Ruda babka we fioletowej bluzce na okładce.
To masz???
aasica
No to masz wydanie z lutego.
No ja już jeść nie będe....ostatnio to non stop jestem taka głodna......jadłam o 21 bo antybiotyk wziąsć musiałam.....a teraz to tylko plasterek szynki sobie wezmę....albo i 2
A ty co masz w planach???
Jak tam Twoja grzybica? ja muszę uważać żeby przy tym antybiotyku mi nic się nie przyplątało.
Dziewczyny co sądzicie o przesądach????
Bo jak o tym słyszę to mnie krew zalewa!!!
No ja już jeść nie będe....ostatnio to non stop jestem taka głodna......jadłam o 21 bo antybiotyk wziąsć musiałam.....a teraz to tylko plasterek szynki sobie wezmę....albo i 2
A ty co masz w planach???
Jak tam Twoja grzybica? ja muszę uważać żeby przy tym antybiotyku mi nic się nie przyplątało.
Dziewczyny co sądzicie o przesądach????
Bo jak o tym słyszę to mnie krew zalewa!!!
a ja to chyba kanapke z indykiem zjem bo glodna jestem niesamowcie..
a co do grzybicy to ni ma
w sumie wolalabym grzybice niz tego paciorkowca :/
no ale na to juz nie ma rady teraz ;/
a przesadow nie slucham bo mnie tylko irytuja :/
a co do grzybicy to ni ma
w sumie wolalabym grzybice niz tego paciorkowca :/
no ale na to juz nie ma rady teraz ;/
a przesadow nie slucham bo mnie tylko irytuja :/
aasica
A to taki wędzony indyk masz??
Zjadłabym taką sałatkę z ananasem, porem i takim wędzonym teraz......
Zjadłabym taką sałatkę z ananasem, porem i takim wędzonym teraz......
reklama
aasica
emka, ładna córcia rośnie :-). Ciekawa jestem ile teraz mój Filipek waży/mierzy, w środę może się dowiem bo moja gin oszczędnie informuje o dzieciaczku, mówi tylko, że wszystko ok. Ostatnio nie miałam USG, tylko serduszka słuchała więc już od dwóch miesięcy synka nie widziałam
Nic nie szkodzi poprosić.....a znając życie to Ci nie odmówi
Mój za każdym razem daje ...choć mała jakoś nie lubi pozować.
Jak miałam badanie połówkowe to z całego badania dostałam płytkę.
I nie mal za każdym razem jak jestem u jakiegoś lekarza....czy u gin, czy pierwszego kontaktu czy diabetologa proszę o receptę na paski żeby uniknąć takich sytuacji....
Następnym razem poproś o więcej.
Ostatnia edycja: