reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
emka, ładna córcia rośnie :-). Ciekawa jestem ile teraz mój Filipek waży/mierzy, w środę może się dowiem bo moja gin oszczędnie informuje o dzieciaczku, mówi tylko, że wszystko ok. Ostatnio nie miałam USG, tylko serduszka słuchała więc już od dwóch miesięcy synka nie widziałam :(

Myślę jednak, że z racji tego, że to już będzie 33tc i 6 dzień to jednak to USG zrobi i da małego podejrzeć;-) - myślicie, że wypada poprosić o "fotkę" synka na papierze? Mąż by się ucieszył :-p

Cukry, cukry... dzisiaj zmierzyłam raz bo kurcze kilka pasków mi zostało tylko, a receptę dopiero w środę dostanę :eek:...

Mimo, że Rybki o której piszecie poznać nie zdążyłam tutaj na forum, to bardzo gratuluję synka! :)

nie ja mam jakas w bezrekawniku niebieskim :D
wczoraj patrzylam na nowy nr i nie widzialam a dzis juz nie patrzylam :/ jutro wiec kupie :D
jemy cos ? :)

cukier po flipsach czekoladowych... 122 :)

Ostatnia edycja:
No to masz wydanie z lutego.

No ja już jeść nie będe....ostatnio to non stop jestem taka głodna......jadłam o 21 bo antybiotyk wziąsć musiałam.....a teraz to tylko plasterek szynki sobie wezmę....albo i 2:-p

A ty co masz w planach???
Jak tam Twoja grzybica? ja muszę uważać żeby przy tym antybiotyku mi nic się nie przyplątało.

Dziewczyny co sądzicie o przesądach????

Bo jak o tym słyszę to mnie krew zalewa!!!

a ja to chyba kanapke z indykiem zjem bo glodna jestem niesamowcie..
a co do grzybicy to ni ma :)
w sumie wolalabym grzybice niz tego paciorkowca :/
no ale na to juz nie ma rady teraz ;/
a przesadow nie slucham bo mnie tylko irytuja :/

reklama
emka, ładna córcia rośnie :-). Ciekawa jestem ile teraz mój Filipek waży/mierzy, w środę może się dowiem bo moja gin oszczędnie informuje o dzieciaczku, mówi tylko, że wszystko ok. Ostatnio nie miałam USG, tylko serduszka słuchała więc już od dwóch miesięcy synka nie widziałam :(

Myślę jednak, że z racji tego, że to już będzie 33tc i 6 dzień to jednak to USG zrobi i da małego podejrzeć;-) - myślicie, że wypada poprosić o "fotkę" synka na papierze? Mąż by się ucieszył :-p

Cukry, cukry... dzisiaj zmierzyłam raz bo kurcze kilka pasków mi zostało tylko, a receptę dopiero w środę dostanę :eek:...

Mimo, że Rybki o której piszecie poznać nie zdążyłam tutaj na forum, to bardzo gratuluję synka! :)

Nic nie szkodzi poprosić.....a znając życie to Ci nie odmówi:tak:

Mój za każdym razem daje ...choć mała jakoś nie lubi pozować.
Jak miałam badanie połówkowe to z całego badania dostałam płytkę.

I nie mal za każdym razem jak jestem u jakiegoś lekarza....czy u gin, czy pierwszego kontaktu czy diabetologa proszę o receptę na paski żeby uniknąć takich sytuacji....
Następnym razem poproś o więcej.

Ostatnia edycja:
Do góry