reklama
kazimiera1987
Fanka BB :)
Oj ja nie wytrzymuje uwierz! Cieżki typ czlowieka z niej i nic nie zrozumie! nie dziwie sie ze wszyscy od niej uciekli, dosłownie. czasem gdy ktos do nas wpadnie w odwiedziny stoimy w korytarzu a ona wychodzi ptam sie czy cos sie stalo i czy moge jej pomoc w czyms?! zaraz zamyka drzwi.Wyobrazacie sobie jak za karzdym razem otwiera Ci te drzwi i slucha? Nie bede sobie juz tym podnosic cisnienia teraz zglodnialam na sam widok knyszy hihihi
demsik
Oj ja nie wytrzymuje uwierz! Cieżki typ czlowieka z niej i nic nie zrozumie! nie dziwie sie ze wszyscy od niej uciekli, dosłownie. czasem gdy ktos do nas wpadnie w odwiedziny stoimy w korytarzu a ona wychodzi ptam sie czy cos sie stalo i czy moge jej pomoc w czyms?! zaraz zamyka drzwi.Wyobrazacie sobie jak za karzdym razem otwiera Ci te drzwi i slucha? Nie bede sobie juz tym podnosic cisnienia teraz zglodnialam na sam widok knyszy hihihi
To masz kochana lekko przerąbane
kazimiera1987
babcia ma prawie 80 lat i nic to nie da ze maz porozmawia z nia. Jakos dam rade, mam nadzieje ze jak juz urodze to nie bedzie do mnie przychodzic co 5 minut patrzec na prawnuka bo tego to juz naprawde nie wytrzymam.
Lece zjesc obiadek i wezme sie troche za sprzatanie bo zgrzeszyla i zjadlam pierniczka
Lece zjesc obiadek i wezme sie troche za sprzatanie bo zgrzeszyla i zjadlam pierniczka
Ostatnia edycja:
AgMich
Mamy drugiego synusia :)
U mnie po obiadku 97

wiec jutro tez sobie taki zafunduje.
A co do babci to strasznie współczuję. My od samego początku jesteśmy sami i dzięki Bogu. Co prawda wynajmujemy ale cały dom jest dla nas. mam blisko rodziców bo mieszkaja od nas jakieś 500m ale mimo wszystko jesteśmy sami.
Znów złapał mnie mocny skurcz...

A co do babci to strasznie współczuję. My od samego początku jesteśmy sami i dzięki Bogu. Co prawda wynajmujemy ale cały dom jest dla nas. mam blisko rodziców bo mieszkaja od nas jakieś 500m ale mimo wszystko jesteśmy sami.
Znów złapał mnie mocny skurcz...
Ostatnia edycja:
a jaki serek zolty kupujecie ? ja mialam dzis ochote bedac w sklepie ale nie kupilam bo nie wiedzialam jaki
hmmm a co sadzicie o pierozkach z serem ? 
a powiedzcie mi jeszcze. kupujac produkt i patrzac na tyl i jego wartosci odzywcze na 100g jaka ilosc weglowodanow powinna byc ?
a powiedzcie mi jeszcze. kupujac produkt i patrzac na tyl i jego wartosci odzywcze na 100g jaka ilosc weglowodanow powinna byc ?
Ostatnia edycja:
gabrielka1308
Aga jutro jeszcze nie jade, ale zastanawiam się nad czwartkiem. Na obchodzie mówili środa, czwartek a na wypisie mam 14.12 czyli w poniedziałek. Narazie czuje się dobrze, dziś pozwoliłam sobie na jabłecznik i do tego kawka z mlekiem i 132 - jestem w totalnym szoku. Tylko, że przez godzinę odkurzałam, robiłam szybko sałatke ale to i tak jest dziwne.
A szpital - sama nie wiem. Mój maluch rusza się coraz mniej - ale może dlatego, że ma mało miejsca. Sama nie wiem co mam myśleć.
A szpital - sama nie wiem. Mój maluch rusza się coraz mniej - ale może dlatego, że ma mało miejsca. Sama nie wiem co mam myśleć.
reklama