AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Jestem i ja.:-) Właśnie wróciłam z zakupów bo w lodówce echo a jeśc coś trzeba. Nie mogłam sięoprzeć i kupiłam małą paczkę pieluszek. :-) Czuję się ok ale jak byłam w biedronce to miałam taki skurcz, że aż kobieta która stała obok mnie zapytała czy wszystko ok. Chyba musiałam zrobić dziwną minę. Od tego czasu spokój.
Emka co do zup to ja jem czesto bo uwielbiam i najadam się nimi do syta. Zupy w zasadzie możesz wszystkie byle nie były zabielane śmietaną ja używam jogurtu naturalnego. Nie wygląda to dobrze ale dobrze smakuje. Żadnej mąki. Makaron jem do pomidorowej ale razowy (pół szklanki) i lubię np ziemniaczaną z 4 ziemniaków. Zawsze tek sobie kombinuje z zupami żeby było dość wymienników. Ryż wg mojej rozpiski można 3 łyżki do obiadu.
Ale mi po nim cukier szedł w kosmos więc spróbowałam brązowego. Pierwszy raz smakował ale później ochyda wolę kaszę gryczaną. Dobra, zdrowa i sycąca. Za wczasu zamów sobie na allegro glukometr accu check active niedrogi i najlepszy.
Rybka biegusiem do lekarza!!!!!
Ja też ostatnio skusiłam się na kawałek pizzy i nie było tak źle
Emka co do zup to ja jem czesto bo uwielbiam i najadam się nimi do syta. Zupy w zasadzie możesz wszystkie byle nie były zabielane śmietaną ja używam jogurtu naturalnego. Nie wygląda to dobrze ale dobrze smakuje. Żadnej mąki. Makaron jem do pomidorowej ale razowy (pół szklanki) i lubię np ziemniaczaną z 4 ziemniaków. Zawsze tek sobie kombinuje z zupami żeby było dość wymienników. Ryż wg mojej rozpiski można 3 łyżki do obiadu.

Rybka biegusiem do lekarza!!!!!