reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Maria jak mogłam przegapić, że Ty zaraz rodzisz, że czop odszedł i wszystko poustalane!
Dasz radę, trzymam kciuki!!!!!!!!!!

AgMich- Ci mężowie, żeby auto żonce zabrać, oj oj... dobrze, że na ktg ok!

demesik super wieści

Kurosław trzymam kciuki a Ty za mnie, ja idę w środę na usg ,jutro torbę też pakuję!

rybka dzięki!!!

Dziewczyny a ja dziś mimo skurczy mam dobry humor, byłam u fryzjera i poznaję siebie w lustrze- jupiiiiiiiii

reklama
No bo najgorsze co może być to przestraszyć się siebie w lustrze hi hi.Ja też musze wybrać się do fryzjera na podcięcie włosków, bo juz nie chcą sie układać.Cieszę się,że humorek dopisuje i oby tak cały czas.
Tak sobie myslę,że te kobietki, które teraz rodzą, wcale nie mają łatwo, bo w większości szpitali zakaz odwiedzin.Mam nadzieję,że waszych mężulków będą wpuszczać i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania, bo coraz więcej was tutaj z torbą w przedpokoju.Buziolki dla brzuszatek;)

Byłam się pożegnać z koniem w stajni :) bo pewnie minimum miesiąc go nie zobaczę - już mnie kusiło żeby na niego wsiąść i przyśpieszyć w ten sposób ten poród, ale nic z tego. Zastanawiam się czy skakać dziś na piłce - ale moje cholerne wyniki z posiewu i morfologia i ta cała reszta jest na karowej i nie chcą mi oddać przed wizytą u ginekologa! a idę w środę, więc nie wiem czy nie czekać do środy z tymi moimi eksperymentami porodowymi :-D
Dzięki Klara za kciuki będą mi potrzebne - boję się z każdą chwilą bardziej a z drugiej strony coraz bardziej się cieszę - co za głupie sprzeczne uczucie :-)
Emka - ja byłam na Karowej- do d..... ta poradnia, będziesz tam 5-10 minut, dadzą ci kartkę ( z dietą - dla każdego taka sama i nic z niej nie zrozumiesz), wezmą posiew, zapytają czy masz glukometr- jak nie, dadzą ci swój sprzęt który zawyża o 20 % około i pożegnają!
Kuroslaw to trzymam kciuki żeby maluch się już odpowiednio ułożył i nie był za mały ani za duży :sorry:

Zła jestem że wy już skurcze macie a ja NIC, co prawda w 26-34 tyg też mi się co chwilę brzuch napinał - to pewnie skurcze były - a teraz nic!!!

Maria i u Ciebie skurcze się pojawią.
Coś na tym forum ostatnio dużo stresu, nerwów:wściekła/y:
Ja już mam dzisiaj dość, wszystko na nie. Ale nie zjadłam nic słodkiego :-) jedynie na kolacje 2 kromki chlebka żytniego nie na karmelu z sekiem białym i 1 jajko no i troszkę majonezu i 124 po 2h. Polecam serek twarogowy ze szczypiorkiem president - rarytas, jest pyszny.

Demesik gratuluje wyników. :-) Zjedz coś słodkiego za nas wszystkie;-)

Kuroslaw trzymam kciuki za najlepsze usg:tak: Upiecz szarlotkę i zobaczysz jaki piękny będzie zapach w domu. Ja piekę ciasto raz w tygodniu, dzisiaj też piekłam szarlotkę. Zawsze się schylam i wącham :cool: pachnie pięknie:sorry:

Rybka pizza??? Wczoraj za mną chodził kebab, nawet sama przed sobą wytłumaczyłam , że przecież bez bułki to same mięsko i warzywa, ale wkońcu nie miałam tyle odwagi, żeby pojechać i to zjeść:no::no::no:

witam z rana

ja sie na 16.30 zarejestrowałam do lekarza rodzinnego bo wczoraj było lepeiej a dziś znowu jakoś kiepsko się czuje gardło boil i cos węzły mnie pobolewają:-:)-:)-(

lepiej niech sprawdzi co i jak

tym bardziej ze jutro powinnam mieć wizytę u diabetologa a nie chce sie doprawić i załapać czegoś jeszcze:no::no::no:

a tak PIZZA i cukier ok:-D:-D:-D

dziś też cukry ładne

miłego dzionka

Witam w pochmurny dzień
U mnie rano 90:-) a po śniadaniu 1 kromka, biały serek, jajko i jabłko 102. Zaraz idę robić placki z otręb i soczek marchwiowy:tak:

Rybka idź może coś Ci da co pomoże, ta pogoda jest okropna:crazy:

Aga a Ty nas nie witasz???;-);-);-) Jak się czujesz?

pogoda mi lata ja i tak leże cały czas

tylko raz poszłam do przychodni do gina na wizytę i juz coś załapałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Riterka jak po wizycie u lekarza????

Witam Was dziewczynki we wtorkowe przedpołudnie:-D:-D:-D
Demsik gratuluje wyników. :-) Zjedz coś słodkiego za nas wszystkie;-)
Nie ma sprawy, dotrzymam słowa. W szufladzie mam Knopersa;)ale niech sobie jeszcze poleży.
Rybka pizza na pewno Ci smakowała?Mniam;-)Ja byłam w niedzielę na zakupach we Wrocku i mój B i mama jedli pizzę w Pizzy Hut, a ja,że nie wiedziałam, co i jak z wynikami zjadłam surówkę ze świeżych warzywek z sosem jogurtowym:wściekła/y:Gdybym wiedziała...Ale byloby dobre;)A co do objawów to nie ma na co czekać, lekarza ci trzeba i już;-).
Emka najwięcej jednak dowiesz się od dziewczyn, które też muszą być na dietce:tak:.
Gabrielka może wcale po tym kebabie nie miałabyś złych pomiarów???Rybka jadła pizze i było oki.
Maria28 na konika to możesz jedynie popatrzeć.Nie możesz jeździć:no:.Jeszcze troszkę poczekasz, po porodzie odpoczniesz i dosiądziesz swego wspaniałego konika:-).Ja bardzo bałam się kon, a jeździłam co tydzień z młodzieżą niepełnosprawną na hipoterapię w ośrodku, gdzie pracuję.Kiedyś wsiadłam i pokonałam lęk. Super sprawa.Trzeba tylko nauczyć się obcować z tak dużym zwierzęciem;)

reklama
przeczytalam wyzej ze na 1 wizycie w poradni wezma posiew. tylko nie wiem posiew czego ? :cool2:

a tera pytania: ;)

jakich zup nie moge jesc ?
czy moge jesc ryz ?

Ostatnia edycja:
Do góry