AgMich
Mamy drugiego synusia :)
Ale jestem zła

Miałam jechac na ktg a mój mąz zabrał mi auto. Stwierdził, że moge jechac wieczorem ale wieczorem to już nic mi się nie chce a poza tym nie lubię jeździć jak jest ciemno. Ech ci faceci.
Ja od tego tygodnia mam robić ktg dwa razy w tyg. Z jednej strony fajnie bo lubię słuchać serduszka i jestem później spokojniejsza a z drugiej strony to dla mnie stres.
Maria no to czekamy na wieści o urodzinach Twojego bobaska!;-)
Co do wypadnięcia czopa to mi wypadł w dniu w którym urodziłam Piotrusia. Wstałam w nocy jak już pisałam wcześniej i w łazience zobaczyłam dziwna galaretkę z pasemkami krwi. gdyby nie te pasemka to pewnie pomyślałabym, że to upławy i ,że po prostu sie posiusiałam. Mojej kolezance odszedł dwa tyg przed porodem więc róznie to bywa.
Maluszek sie rozruszał ale jakoś dziwnie się przeciąga bo jego stopy czuje pod żebrami a głowka tak napiera w dół, że az musze usiąść przy takiej akrobacji. Może sam zdecyduje się wyjśc za dwa tyg i nie bedą mnie ciąż hi;-)

Ja od tego tygodnia mam robić ktg dwa razy w tyg. Z jednej strony fajnie bo lubię słuchać serduszka i jestem później spokojniejsza a z drugiej strony to dla mnie stres.
Maria no to czekamy na wieści o urodzinach Twojego bobaska!;-)

Maluszek sie rozruszał ale jakoś dziwnie się przeciąga bo jego stopy czuje pod żebrami a głowka tak napiera w dół, że az musze usiąść przy takiej akrobacji. Może sam zdecyduje się wyjśc za dwa tyg i nie bedą mnie ciąż hi;-)