Cześć dziewczyny
Ja już po wizycie u hematologa i mam zaświadczenie, że będę miała przetaczane płytki przed porodem, dokładnie będę wiedzieć jak zapytam mojego gin w poniedziałek. Ludzie są okropni, jeszcze jak byłam tam ostatnio to mnie przepuśili choć nie wszyscy a dziś??? Totalna porażka, dobrze, że była ze mną koleżanka, bo niedość , że trzeba dojechać nad czczo do poradni 45km to wszyscy w kolejce do laboratorium udają, że nie widzą ciężarnej. Porażka. A wyniki - płytki lecą na potęgę!!!
W lutym mam się zgłosić do kontroli. Oczywiście jestem dobrej myśli , że wszystko będzie dobrze, jedyne pozytywne myśli. Inaczej być nie może
Dziewczyny macie coś na swędzenie brzucha. Od dwóch dni strasznie swędzi mnie brzuch w okolicach pępka. Smaruje to oliwką i kremem, ale to pomaga na chwilę. Nie chce mieć rozstępów
Rybka trzymam kciuki, wierzę , że wyniki jeszcze się zmienią i będzie wszystko dobrze!
Przepis na placki dała któraś z dziewczyn , jeszcze ich nie robiłam - jajko, mleko i otręby żytnie, jeżeli chcesz mieć jak naleśniki to mniej otrębów, jeżeli chcesz mieć placki to więcej. Mam nadzieję, że dobrze to zapamiętałąm.
Dziewczyny która z Was dała przepis? Dobrze pamiętam?
Kurcze przeczytałam posty od wczoraj i coś nie mogę się uspokoić, jakoś nie mogę zebrać myśli , dlaczego tak się dzieje i życie jest tak niesprawiedliwe.
Aga może nie powinnaś o tym czytać i staraj się jak najmniej myślec (wiem, że nie jest to łatwe) ale to dla Maleństwa, żebyś nie dosatała skurczów no i nogi do góry i odpoczynek!!!
Tak nawiasem mówiąc to marze o odpoczynku. nie mogę położyć się wcześniej choć czuje sennośćbo insulina, w nocy kilka razy wstaje do ubikacji a rano mierzenie cukru i śniadanie na godzinę, po południu nie potrafię zasnąć a do tego coś mi sie z anteną telewizyjną stało i mam obraz podzielo0ny na dwie części więc nie mogę oglądać.