reklama
Betty2
Fanka BB :)
Spoko pisz bo ja czasem już nie pisze a potem myśli fala...To samo :/ Ech, eksperymenty. Właśnie dlatego Wam pisze o dziwactwach, bo trochę mnie frustruje ten temat
Zerknęłam i też z tej firmy jem,wynik ok...
No ale ja nie mogę owsianek...mleko do dziś z żalem odpada a już wszelkie testowalam No i co z tego że jajka ok jak się nimi brzydko pocę i w gardle mi staje jak to nie omlet
Ostatnia edycja:
Koniczynka93
Mam pytanie do wędlin, jakie jecie? Takie że stoiska mięsnego czy paczkowane kupujecie, jak tak to jakie. Polećcie coś
Koniczynka93
A mam pytanie, właśnie bo ta z morlin ma skrobię. Możemy jeść takie? Cukru i glukozy nie ma.. Ja właśnie kupowalam taka co miała skrobię ale zaczęłam się zastanawiać czy jest ok. Cukry też mam okej po tej mojej.Nie raz kupowałam drobiową chyba z Morlin w Biedronce. Szyneczka z kurczaka czy jakoś tak i zawsze było po niej ok. Choć jak zjem swojskie wędzone wędliny też mam ok pomiar i w ciąży też taki był.
Cookie_
Moderator
Powiem szczerze, że aż tak nie wnikam, bo jadłam ja raz na jakiś czas jak miałam smaka Ważne dla mnie ogólnie by wędlina była wykonana na np 100g z dużej ilości mięsa w mięsie a nie wypełniaczy gdzie mięso stanowi tylko ułamek. Wolę swoje wędzone produkty a ogólnie bardziej plackowa, gofrowa czy jajeczna jestem Mięso to częściej do obiadu nic na kanapkę trafia.A mam pytanie, właśnie bo ta z morlin ma skrobię. Możemy jeść takie? Cukru i glukozy nie ma.. Ja właśnie kupowalam taka co miała skrobię ale zaczęłam się zastanawiać czy jest ok. Cukry też mam okej po tej mojej.
Sprawdzalam ostatnio i nic sensownego nie znalazłam Grycan na takie veganskie że slodzikami, ale i tak dają syrop z daktyla i już odpadaA czy na rynku znajdę jakieś lody? Nie robię sama a smaka mam i to mój słaby punkt na liście zachcianek
Ja blenduje zamrożone owoce z mlekiem i mam namiastkę lodów, też jestem fanką
aspekt
Popatrz na weganskie Grycana, ale nie namawiamA czy na rynku znajdę jakieś lody? Nie robię sama a smaka mam i to mój słaby punkt na liście zachcianek
reklama
sansavieria
Willisch ma lody bez cukru, są na erytrolu i maltitolu. Można zamówić do domu. Pisałam też do producenta, są bezpieczne dla kobiet w ciąży.