reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Po ogórkach powinno być ok, bo domowe to nic innego jak ogórek, woda z solą, czosnek, koper, liście wiśni i porzeczki oraz chrzan. Sklepowe musiałyby zawierać jakieś dziwne skladniki 🤔

reklama
To samo :/ Ech, eksperymenty. Właśnie dlatego Wam pisze o dziwactwach, bo trochę mnie frustruje ten temat
Spoko pisz bo ja czasem już nie pisze a potem myśli fala...
Zerknęłam i też z tej firmy jem,wynik ok...
No ale ja nie mogę owsianek...mleko do dziś z żalem odpada a już wszelkie testowalam :( No i co z tego że jajka ok jak się nimi brzydko pocę i w gardle mi staje jak to nie omlet

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do wędlin, jakie jecie? Takie że stoiska mięsnego czy paczkowane kupujecie, jak tak to jakie. Polećcie coś 😉

Nie raz kupowałam drobiową chyba z Morlin w Biedronce. Szyneczka z kurczaka czy jakoś tak i zawsze było po niej ok. Choć jak zjem swojskie wędzone wędliny też mam ok pomiar i w ciąży też taki był.

Nie raz kupowałam drobiową chyba z Morlin w Biedronce. Szyneczka z kurczaka czy jakoś tak i zawsze było po niej ok. Choć jak zjem swojskie wędzone wędliny też mam ok pomiar i w ciąży też taki był.
A mam pytanie, właśnie bo ta z morlin ma skrobię. Możemy jeść takie? Cukru i glukozy nie ma.. Ja właśnie kupowalam taka co miała skrobię ale zaczęłam się zastanawiać czy jest ok. Cukry też mam okej po tej mojej.

A mam pytanie, właśnie bo ta z morlin ma skrobię. Możemy jeść takie? Cukru i glukozy nie ma.. Ja właśnie kupowalam taka co miała skrobię ale zaczęłam się zastanawiać czy jest ok. Cukry też mam okej po tej mojej.
Powiem szczerze, że aż tak nie wnikam, bo jadłam ja raz na jakiś czas jak miałam smaka 😉 Ważne dla mnie ogólnie by wędlina była wykonana na np 100g z dużej ilości mięsa w mięsie a nie wypełniaczy 😝 gdzie mięso stanowi tylko ułamek. Wolę swoje wędzone produkty 😉 a ogólnie bardziej plackowa, gofrowa czy jajeczna jestem 🤣 Mięso to częściej do obiadu nic na kanapkę trafia.

A czy na rynku znajdę jakieś lody? Nie robię sama a smaka mam i to mój słaby punkt na liście zachcianek

A czy na rynku znajdę jakieś lody? Nie robię sama a smaka mam i to mój słaby punkt na liście zachcianek
Sprawdzalam ostatnio i nic sensownego nie znalazłam :( Grycan na takie veganskie że slodzikami, ale i tak dają syrop z daktyla i już odpada
Ja blenduje zamrożone owoce z mlekiem i mam namiastkę lodów, też jestem fanką

reklama
Do góry