Betty2
Fanka BB :)
Napisz jaki potem cukierA taka tradycyjna robię. Fasola Jaś, kiełbasa swojska o prostym składzie, boczek wędzony, pomidroy z puszki, cebula, czosnek i już jem bez chleba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz jaki potem cukierA taka tradycyjna robię. Fasola Jaś, kiełbasa swojska o prostym składzie, boczek wędzony, pomidroy z puszki, cebula, czosnek i już jem bez chleba.
Racja, za niecałą godzinke sprawdzę. Najbardziej ryzykownym skaldnikiem wydaje mi sie kiełbasa, ale znalazłam taka z naprawdę fajnym składem. Mam nadzieję, że będzie ok.Napisz jaki potem cukier![]()
Najgorzej trafić by na czczo zawsze było ok...po posiłkach spokoRacja, za niecałą godzinke sprawdzę. Najbardziej ryzykownym skaldnikiem wydaje mi sie kiełbasa, ale znalazłam taka z naprawdę fajnym składem. Mam nadzieję, że będzie ok.
A dziś na obiad jedliśmy pieczonego pstrąga z kiszona kapusta jako surówka oraz ziemniakami- po godzinie 94.
O leczo też dobre i zdrowe. Tylko może bezpieczniej dać więcej cukini niż czerwonej papryki, bo ona chyba bardziej słodka.A w ogóle to niech jiz będzie pogoda bo teraz chłodno to na takie właśnie bigosy,fasolki ciągnie...a tu warzywa które zimne bo z lodówki albo niby z kuchni ale to nie to samo
O leczo bym zjadła![]()
kciuki...O leczo też dobre i zdrowe. Tylko może bezpieczniej dać więcej cukini niż czerwonej papryki, bo ona chyba bardziej słodka.
Jutro lecę na badania krwi, więc będę miała pomiar glukozy z żyły. Porównam z glukometrem.
Nie, jutro badam zwykła glukoza. Ta glikolowana badalam jakiś czas temu to była ok, ale ona jeszcze lapala mój czas częściowo przed ciaza.P TP kciuki...
Ona chyba pokaze poziom z 3 m-cy,tak ?
AhaNie, jutro badam zwykła glukoza. Ta glikolowana badalam jakiś czas temu to była ok, ale ona jeszcze lapala mój czas częściowo przed ciaza.
Po fasolce po bretońsku 99. Zjadłam mała porcję.