Betty2
Fanka BB :)
Napisz jaki potem cukierA taka tradycyjna robię. Fasola Jaś, kiełbasa swojska o prostym składzie, boczek wędzony, pomidroy z puszki, cebula, czosnek i już jem bez chleba.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisz jaki potem cukierA taka tradycyjna robię. Fasola Jaś, kiełbasa swojska o prostym składzie, boczek wędzony, pomidroy z puszki, cebula, czosnek i już jem bez chleba.
Racja, za niecałą godzinke sprawdzę. Najbardziej ryzykownym skaldnikiem wydaje mi sie kiełbasa, ale znalazłam taka z naprawdę fajnym składem. Mam nadzieję, że będzie ok.Napisz jaki potem cukier
Najgorzej trafić by na czczo zawsze było ok...po posiłkach spokoRacja, za niecałą godzinke sprawdzę. Najbardziej ryzykownym skaldnikiem wydaje mi sie kiełbasa, ale znalazłam taka z naprawdę fajnym składem. Mam nadzieję, że będzie ok.
A dziś na obiad jedliśmy pieczonego pstrąga z kiszona kapusta jako surówka oraz ziemniakami- po godzinie 94.
O leczo też dobre i zdrowe. Tylko może bezpieczniej dać więcej cukini niż czerwonej papryki, bo ona chyba bardziej słodka.A w ogóle to niech jiz będzie pogoda bo teraz chłodno to na takie właśnie bigosy,fasolki ciągnie...a tu warzywa które zimne bo z lodówki albo niby z kuchni ale to nie to samo
O leczo bym zjadła
kciuki...O leczo też dobre i zdrowe. Tylko może bezpieczniej dać więcej cukini niż czerwonej papryki, bo ona chyba bardziej słodka.
Jutro lecę na badania krwi, więc będę miała pomiar glukozy z żyły. Porównam z glukometrem.
Nie, jutro badam zwykła glukoza. Ta glikolowana badalam jakiś czas temu to była ok, ale ona jeszcze lapala mój czas częściowo przed ciaza.P TP kciuki...
Ona chyba pokaze poziom z 3 m-cy,tak ?
AhaNie, jutro badam zwykła glukoza. Ta glikolowana badalam jakiś czas temu to była ok, ale ona jeszcze lapala mój czas częściowo przed ciaza.
Po fasolce po bretońsku 99. Zjadłam mała porcję.