Betty2
Fanka BB :)
A ser żółty jesz? ..ma ig 0Vitascale na telefonie. Jest wbudowana baza produktów, ale można też dodać inne wg etykiety.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ser żółty jesz? ..ma ig 0Vitascale na telefonie. Jest wbudowana baza produktów, ale można też dodać inne wg etykiety.
Ja bym obstawiała pastę. Uwielbiam wszelkie warzywne smarowidła, a niestety w ciąży większość musiałam odstawić, bo cukier właśnie taki na granicy...Dziewczyny, co sądzicie o takim chlebie? https://www.frisco.pl/pid,133835/n,chleb-bez-maki-chleb-vegan/stn,product
Zjadłam najpierw 1 surowa marchewkę, potem jedno gotowane jajko i na koniec 1 kromkę (to jest akurat dość ciężkie, bo ponad 50g) z cienko posmarowaną pastą z bakłażana i cieciorki (kupna, jest w niej cukier). I szału nie ma, bo pomiar po godzinie 130. Za dużo tłuszczu? Za mało białka?
Ja nie znoszę past, więc bez żalu dam mężowi. Ale w kateringu sporo mi ich dawali na śniadanie, może lepiej wyważonych. Mam książkę z przepisami dla IO, tam jest sporo past ze strączków z puszki.Ja bym obstawiała pastę. Uwielbiam wszelkie warzywne smarowidła, a niestety w ciąży większość musiałam odstawić, bo cukier właśnie taki na granicy...
1 plasterek goudy na 2 kromki a zaraz inny smak jak dla mnie wiec chyba tragedii nie bedzieSer żółty zjem, ale to znowu jest tłuszcz a ja tego tłuszczu nam chyba za dużo w diecie. Już sama nie wiem :/
Mam podobne zdanie Kupiłam sobie książkę kucharska, koleżanki zachwalały, że fajne zdrowe przepisy. Na termomix więc w sam raz dla mnie, gdzie nienawidzę brudzić garów, mieszać itp. Placki cukiniowe wysmarowaly mi pół kuchni (trzeba było wyciskać nadmiar wody z cukinii), kompletnie nie trzymały formy, zrobilam z nich coś a la jajecznicę. Pasta warzywna była prosta w przygotowaniu, ale samkowo trzeba by było jeszcze ze 4 razy zrobić i modyfikować. Jeszxze jakiś inny przepis: z treści wynikało, że mają być drożdże a w składnikach żadnych drożdży nie było. Piekne zdjęcia, ale potrawy dla mnie nie do ogarnięcia.Wiecie co mam ochote tym wszystkim insta czy komputerowym perfekcyjnym nakopać . Nie eiem czy dobry cukier będzie czy nie ale takie naleśniki robię ostatni raz. Na brzegach chwyta,nie obrócisz,rozwala się...I tak oleju musi być więcej bo przywiera aaaaa z biedą mam 3
Szlag by to . Czy naprawdę ciąża to czas kulinarnych rewolt w kuchni.Nie mam na to sił, kurde ekstra jadę po mąkę po składniki i klapa.
Never!
Jest po 14 , chata zadymiona, kuchnia zawalona a efekt marny
Mam dość
Królestwo za przepis na naleśniki które innego dnia mnie nie dobiją ....
No to nie jestem jedyna... Naprawdę można dostać kotaMam podobne zdanie Kupiłam sobie książkę kucharska, koleżanki zachwalały, że fajne zdrowe przepisy. Na termomix więc w sam raz dla mnie, gdzie nienawidzę brudzić garów, mieszać itp. Placki cukiniowe wysmarowaly mi pół kuchni (trzeba było wyciskać nadmiar wody z cukinii), kompletnie nie trzymały formy, zrobilam z nich coś a la jajecznicę. Pasta warzywna była prosta w przygotowaniu, ale samkowo trzeba by było jeszcze ze 4 razy zrobić i modyfikować. Jeszxze jakiś inny przepis: z treści wynikało, że mają być drożdże a w składnikach żadnych drożdży nie było. Piekne zdjęcia, ale potrawy dla mnie nie do ogarnięcia.
My od lat robimy naleśniki z mąki pełnoziarnistej owsianej. W katering robili też z grycznej i z teff. Może też z ciecierzycy?
Dzisiaj stałam 10 minut przed jogurtami naturalnymi i sprawdzalam proporcje składników odżywczych, każdy ma inne.