reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Ja w 1 ciazy nawet nie bylam swiadoma ze xukry mogly byc pod koniec jakies normalne i trzymalam do dnia porodu diete, zobaczymy jak bedzie teraz, meczace te diety insuliny, kuszace zachcianki ciazowe heh 😀

reklama
Skoro już nadrabiam to jeszcze dodam coś od siebie w kwestii dozwolonych niedozwolonych grzeszków. Przetestowane na mnie. Jak już miałam wielka chcice na słodkie mogłam zjeść kawałeczek domowej babki z mniejszą ilością cukru, knoppersa wafelek nie baton, lub lody big milk śmietankowy i nigdy nie przekroczyłam 125 mierzone 20, 40 min, godzine i półtorej po zjedzeniu za pierwszym razem.

Skoro już nadrabiam to jeszcze dodam coś od siebie w kwestii dozwolonych niedozwolonych grzeszków. Przetestowane na mnie. Jak już miałam wielka chcice na słodkie mogłam zjeść kawałeczek domowej babki z mniejszą ilością cukru, knoppersa wafelek nie baton, lub lody big milk śmietankowy i nigdy nie przekroczyłam 125 mierzone 20, 40 min, godzine i półtorej po zjedzeniu za pierwszym razem.
O matko no sprawdziłas dokładnie hii mi coś cukry świruje rano 91 po kolacji 146 coś się dzieje ... Znów

Tylko za pierwszym razem tak mierzyłam bo cukier potrafi podnieść cukry wcześniej niż godzinę po posiłku i szybko opasc

Spróbuj! Ja też początkowo byłam nieufna jak na jakimś forum o cukrzycy wyczytałam że jest ok. Ale tu chyba dużo daje skład tego wafelka głównie orzechy i mąką pełnoziarnista zamiast standardowej pszennej. 😁

Spróbuj! Ja też początkowo byłam nieufna jak na jakimś forum o cukrzycy wyczytałam że jest ok. Ale tu chyba dużo daje skład tego wafelka głównie orzechy i mąką pełnoziarnista zamiast standardowej pszennej. [emoji16]
Hii nie martw się na pewno spróbuję

reklama
Do góry