Podobne tematy
- Mama2024
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko no sprawdziłas dokładnie hii mi coś cukry świruje rano 91 po kolacji 146 coś się dzieje ... ZnówSkoro już nadrabiam to jeszcze dodam coś od siebie w kwestii dozwolonych niedozwolonych grzeszków. Przetestowane na mnie. Jak już miałam wielka chcice na słodkie mogłam zjeść kawałeczek domowej babki z mniejszą ilością cukru, knoppersa wafelek nie baton, lub lody big milk śmietankowy i nigdy nie przekroczyłam 125 mierzone 20, 40 min, godzine i półtorej po zjedzeniu za pierwszym razem.
Narobilas smaka na knopersaTylko za pierwszym razem tak mierzyłam bo cukier potrafi podnieść cukry wcześniej niż godzinę po posiłku i szybko opasc
Hii nie martw się na pewno spróbujęSpróbuj! Ja też początkowo byłam nieufna jak na jakimś forum o cukrzycy wyczytałam że jest ok. Ale tu chyba dużo daje skład tego wafelka głównie orzechy i mąką pełnoziarnista zamiast standardowej pszennej. [emoji16]