Kurcze to niestety szybko ci rośnie może po prostu musisz wstawać przed 7 [emoji3]Właśnie okolo 85 [emoji846]
reklama
Moze sprobuj o 7 rano zmierzyć, moze byc tak ze o 8 juz organizm jest glodny i dkatego cukier jest wysoki...Właśnie okolo 85
Może rzeczywiście spróbuję pomierzyć o różnych porach dziękuję za odpowiedźKurcze to niestety szybko ci rośnie może po prostu musisz wstawać przed 7 [emoji3]
Spróbuję jeszcze pomierzyć wcześniej, dziękuję za podpowiedźMoze sprobuj o 7 rano zmierzyć, moze byc tak ze o 8 juz organizm jest glodny i dkatego cukier jest wysoki...
Spróbuj poszukać przepisów na wypieki dla diabetyków myślę że coś się znajdzie napewno
Ja nie próbowałam nic piec ale ksylitolu używałam do słodzenia herbaty czy kawy i cukier nie szedł w górę
Ja nie próbowałam nic piec ale ksylitolu używałam do słodzenia herbaty czy kawy i cukier nie szedł w górę
Dziewczyny, czy któraś z Was je jakieś słodkości dla diabetyków? Np jakieś domowe wypieki na ksylitolu?
Napolka93
Fanka BB :)
Przepisy to by się znalazły tylko czy cukru to zbytnio nie wybije? Mi tak ciężko skończyć na jednym kawałku [emoji24][emoji24][emoji24]
Spróbuj poszukać przepisów na wypieki dla diabetyków myślę że coś się znajdzie napewno
Ksylitol nie powinien mocno podnieść cukru. Oczywiście przy cukrzycy każdy posiłek w nadmiarze może przyczynić się do skoku glukozy bez względu na to czy będzie w nim cukier czy nie
Przepisy to by się znalazły tylko czy cukru to zbytnio nie wybije? Mi tak ciężko skończyć na jednym kawałku [emoji24][emoji24][emoji24]
monika1708
Fanka BB :)
Dziewczyny czy peny trzymacie w lodówce?
Nie trzyma się insulinę ta nie wyłożona do pena a sam pen w temperaturze pokojowejDziewczyny czy peny trzymacie w lodówce?
reklama
Nie trzyma się insulinę ta nie wyłożona do pena a sam pen w temperaturze pokojowej
[/QUOTE
Pena trzymam w szufladzie, z tym że ampułka z insuliną która w nim jest może być używana tylko przez miesiąc, potem niezależnie od tego czy ją skończyłaś czy nie trzeba włożyć nowa z lodówki. Tak mi przynajmniej doktor tłumaczył.