reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Ja 2 dni na 2 j i cukier dalej ponad 90 dzis bylo 93.. Wiec dzis podnoszę na 3 jednostki. Mam nadzieje ze juz spadnie teraz heh... Coraz cieplej sie robi, czlowieka nachodzi to na lody, to na grilla jak tu wytrzymać ehhh 😀

reklama
Ja 2 dni na 2 j i cukier dalej ponad 90 dzis bylo 93.. Wiec dzis podnoszę na 3 jednostki. Mam nadzieje ze juz spadnie teraz heh... Coraz cieplej sie robi, czlowieka nachodzi to na lody, to na grilla jak tu wytrzymać ehhh [emoji3]
Ja mam ciągle 91 92 juz 6 jednostek dałam wczoraj moj organizm ma to w nosie i trzma cukier powyzej 90 a zachcianki możesz zrealizować ale z głową kupujesz loda i idziesz na spacer np godzinny uwierz mi będzie dobry wynik do grila tp juz ryzyko zależy co lubisz jeść trzeba z głową podejść bo bp szaszlyka możesz karkówke też problem to dodatki typu sos pieczywo czy cos tam

Ja mam ciągle 91 92 juz 6 jednostek dałam wczoraj moj organizm ma to w nosie i trzma cukier powyzej 90 a zachcianki możesz zrealizować ale z głową kupujesz loda i idziesz na spacer np godzinny uwierz mi będzie dobry wynik do grila tp juz ryzyko zależy co lubisz jeść trzeba z głową podejść bo bp szaszlyka możesz karkówke też problem to dodatki typu sos pieczywo czy cos tam
Dziwne te cukry... Nie bierzesz insuliny masz wysoki bierzesz tez nie spada jakas masakra... Bede testowac te lody czaasem i moze cos z grilla, na razie koncza mi się pomysły na obiady, juz mi się nie chce jesc tego samego masakra jaka rutyna 😀. Co. Ile dni zwiekszasz insuline jak widzisz ze cukier nie spada? Co 2 czy 3? Mi niby diabetolog mowila ze po 2 dniach...

Dziwne te cukry... Nie bierzesz insuliny masz wysoki bierzesz tez nie spada jakas masakra... Bede testowac te lody czaasem i moze cos z grilla, na razie koncza mi się pomysły na obiady, juz mi się nie chce jesc tego samego masakra jaka rutyna [emoji3]. Co. Ile dni zwiekszasz insuline jak widzisz ze cukier nie spada? Co 2 czy 3? Mi niby diabetolog mowila ze po 2 dniach...
Różnie właśnie jak widzę szansę ze jest nisko to czekam trzy dni jak zero zmiany to po dwóch......

reklama
Ja dzisiaj powtórzyłam glukoze na czczo. Wczoraj był długi spacer, dużo wody wypiłam, kolacje zjadłam 14 godz przed badaniem a nie tak jak ostatnio 10 i liczę na cud [emoji28]

Do góry