reklama
Ja mam ciągle 91 92 juz 6 jednostek dałam wczoraj moj organizm ma to w nosie i trzma cukier powyzej 90 a zachcianki możesz zrealizować ale z głową kupujesz loda i idziesz na spacer np godzinny uwierz mi będzie dobry wynik do grila tp juz ryzyko zależy co lubisz jeść trzeba z głową podejść bo bp szaszlyka możesz karkówke też problem to dodatki typu sos pieczywo czy cos tamJa 2 dni na 2 j i cukier dalej ponad 90 dzis bylo 93.. Wiec dzis podnoszę na 3 jednostki. Mam nadzieje ze juz spadnie teraz heh... Coraz cieplej sie robi, czlowieka nachodzi to na lody, to na grilla jak tu wytrzymać ehhh [emoji3]
Dziwne te cukry... Nie bierzesz insuliny masz wysoki bierzesz tez nie spada jakas masakra... Bede testowac te lody czaasem i moze cos z grilla, na razie koncza mi się pomysły na obiady, juz mi się nie chce jesc tego samego masakra jaka rutyna . Co. Ile dni zwiekszasz insuline jak widzisz ze cukier nie spada? Co 2 czy 3? Mi niby diabetolog mowila ze po 2 dniach...Ja mam ciągle 91 92 juz 6 jednostek dałam wczoraj moj organizm ma to w nosie i trzma cukier powyzej 90 a zachcianki możesz zrealizować ale z głową kupujesz loda i idziesz na spacer np godzinny uwierz mi będzie dobry wynik do grila tp juz ryzyko zależy co lubisz jeść trzeba z głową podejść bo bp szaszlyka możesz karkówke też problem to dodatki typu sos pieczywo czy cos tam
Różnie właśnie jak widzę szansę ze jest nisko to czekam trzy dni jak zero zmiany to po dwóch......Dziwne te cukry... Nie bierzesz insuliny masz wysoki bierzesz tez nie spada jakas masakra... Bede testowac te lody czaasem i moze cos z grilla, na razie koncza mi się pomysły na obiady, juz mi się nie chce jesc tego samego masakra jaka rutyna [emoji3]. Co. Ile dni zwiekszasz insuline jak widzisz ze cukier nie spada? Co 2 czy 3? Mi niby diabetolog mowila ze po 2 dniach...
Ja dzis dalam 3 jednostki i zobacze co bedzie jutro rano jak spadnie ponizej 90 to ok jak nie to poczekam teraz 3 dni najwyzej... Oby spadlo hehRóżnie właśnie jak widzę szansę ze jest nisko to czekam trzy dni jak zero zmiany to po dwóch......
monika1708
Fanka BB :)
Moje cukry są jakieś dziwne dzisiaj nie przekraczają 90..
Wczoraj też w normie. No zobaczę w środę co tam lekarz powie
Wczoraj też w normie. No zobaczę w środę co tam lekarz powie
Cukrzyca jest dziwna Grunt że masz dore Cukry tylko się cieszyćMoje cukry są jakieś dziwne [emoji37] dzisiaj nie przekraczają 90..
Wczoraj też w normie. [emoji2368] No zobaczę w środę co tam lekarz powie
monika1708
Fanka BB :)
Cukrzyca jest dziwna Grunt że masz dore Cukry tylko się cieszyć
Tylko z żyły wychodzą mi wyższe wyniki więc nie wiem które bardziej wiarygodne
Z żyły sa prawidłowe glukometr to takie poglądoweTylko z żyły wychodzą mi wyższe wyniki więc nie wiem które bardziej wiarygodne [emoji2368]
reklama
Ja dzisiaj powtórzyłam glukoze na czczo. Wczoraj był długi spacer, dużo wody wypiłam, kolacje zjadłam 14 godz przed badaniem a nie tak jak ostatnio 10 i liczę na cud [emoji28]