A co jadlas? Może to w tym jest problemjadlam o 21 kolacje ale moze za wczesnie hmm
reklama
monika1708
Fanka BB :)
A co jadlas? Może to w tym jest problem
3 kanapki (chleb ze slonecznikiem ), sopocka i ogórek szklarniowy + herbata z cytryna
Hej dziewczyny, u mnie znowu to samo cukier rano 95... A tez wstalam glodna i ketony w sladowej ilosci sie pojawily... Masakra z ta cukrzyca zjesz pozniej cukier wysoki zjesz wczesniej glodna jestes ketony i cukier taki sam idzie zwariowac.
Kurcze powinno wystarczyć może taki durny dzień byl3 kanapki (chleb ze slonecznikiem ), sopocka i ogórek szklarniowy + herbata z cytryna
Nom tp jest właśnie szaleństwo tak apropo muszę paski do ketonow kupicHej dziewczyny, u mnie znowu to samo cukier rano 95... A tez wstalam glodna i ketony w sladowej ilosci sie pojawily... Masakra z ta cukrzyca zjesz pozniej cukier wysoki zjesz wczesniej glodna jestes ketony i cukier taki sam idzie zwariowac. [emoji3]
Przepraszam że zapytam ale skąd jesteś?
Ja mam paski do ketonów i glukozy, już nie używam a zostało mi ich.
Paski Keto-Diastix.
Ja jestem z Łodzi
Paski Keto-Diastix.
Ja jestem z Łodzi
Nom tp jest właśnie szaleństwo tak apropo muszę paski do ketonow kupic
Olsztyn trochę daleko.....Przepraszam że zapytam ale skąd jesteś?
Paski Keto-Diastix.
Ja jestem z Łodzi
Ugh, no to faktycznie :/
Olsztyn trochę daleko.....
reklama
Napolka93
Fanka BB :)
Hej. Ja mam takie pytanko do was. Tydzień temu robiłam krzywa cukrowa i po dwóch godzinach (obciazenie 75) wyszedł mi poziom 160, czyli ponad normę. Przez kilka dni mierze cukier po każdym posiłku i na czczo. Generalnie wyniki ok. Na czczo przeważnie około 80-84 godzinę po obiedzie podwieczorku czy kolacji około 95 max 113. Problem jest tylko że śniadaniem. Przekracza mi 140. Raz miałam dobrze drugi dzień 126 trzeci dzień 144 i dziś 145. Czy to ma jakiś związek z kolacja z dnia poprzedniego (mimo iż wynik był ok) ? Czy za późno śniadanie jem? Dziś np. o 8.20 już sama nie wiem. Albo za dużo kanapek (3) [emoji848]