reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Hej dziewczyny, u mnie znowu to samo cukier rano 95... A tez wstalam glodna i ketony w sladowej ilosci sie pojawily... Masakra z ta cukrzyca zjesz pozniej cukier wysoki zjesz wczesniej glodna jestes ketony i cukier taki sam idzie zwariowac. 😀

Hej dziewczyny, u mnie znowu to samo cukier rano 95... A tez wstalam glodna i ketony w sladowej ilosci sie pojawily... Masakra z ta cukrzyca zjesz pozniej cukier wysoki zjesz wczesniej glodna jestes ketony i cukier taki sam idzie zwariowac. [emoji3]
Nom tp jest właśnie szaleństwo tak apropo muszę paski do ketonow kupic

Dziewczyny od dzis zaczynam insuline, powiedzcie mi czy jak juz wstrzykne sobie te 2 j to ten pen z ta insulina mam orzechowywac w lodowce?? Nie kumam tego heh

reklama
Hej. Ja mam takie pytanko do was. Tydzień temu robiłam krzywa cukrowa i po dwóch godzinach (obciazenie 75) wyszedł mi poziom 160, czyli ponad normę. Przez kilka dni mierze cukier po każdym posiłku i na czczo. Generalnie wyniki ok. Na czczo przeważnie około 80-84 godzinę po obiedzie podwieczorku czy kolacji około 95 max 113. Problem jest tylko że śniadaniem. Przekracza mi 140. Raz miałam dobrze drugi dzień 126 trzeci dzień 144 i dziś 145. Czy to ma jakiś związek z kolacja z dnia poprzedniego (mimo iż wynik był ok) ? Czy za późno śniadanie jem? Dziś np. o 8.20 już sama nie wiem. Albo za dużo kanapek (3) [emoji848]

Do góry