To sie ciesze a zawsze jak wstaniesz mozesz zjesc i isc spac jeszcze troche ; )
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbowałam o 20ej. Mam nadziejè, że utrzyma siè ok 85. U mnie przerwy nocne dłuższe niż 9h podnoszà niestety cukry.
U mnie będzie między dziećmi 5 lat różnicy. Niestety mąż długo nie chciał 2 dziecka. A później jak już chciał to mi się powoli odechciewało. Na szczęście mamy niespodziankę i teraz oboje bardzo się cieszymy. [emoji4][emoji4][emoji4]Eveee życzę żeby cię tym razem ominęło
Co do kolacji późnych czy ze ostatnią o 22 to zalezybod osoby niektórzy właśnie lepiej jak dojedza pozniej jeszcze bo wtedy mają cukier spokojniejszy. I nie spadnie zbytnio. A z tego co pamiętam to chyba już lepiej cukier za wysoki niż za niski właśnie.
Edyta to ty się pilnuj tam. Kurczę przeboje nieźle masz... współczuję samotnie z dwójką. Ale jak dajesz radę to super
Mi nic bocian nie niesie póki co racja ze najlepiej z zaskoczenia teraz nawet jakby się okazało ze będzie kolejne to już bym się tak nie bała jak przy pierwszym bo już wiem ze na pewno chcę drugie tylko jeszcze nie wiem kiedy. Ale podobno lepiej długo nie zwlekać bo potem to się będzie coraz to więcej wymówek szukać i będzie się odkładać decyzję o drugim dziecku.
U mnie w mieście dziewczyna ma wózek taki z hmm jakby lezaczkiem pod wózkiem choć dla mnie to makabra wygląda. Bo u góry wozi dziecko już chyba roczne a na dole starsze więc ma pewno z 2-3 lata a wg mnie taki to już mógłby spokojnie na nogach zasuwac ...