reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Cześć dziewczyny, nogi mi puchnąc od niedzieli zaczęły. Dziś spróbuję prasowania na siedząco ;) cukry na czczo ok. Mam tylko żal do tej mojej lekarki ze mi tak oczu na te cukry proste i ich działanie nie otworzyła. Jak Wy wszystkie tutaj.
Milego dnia

reklama
Dziewczyny czym mogę się wyleczyć kp x bólu gardła i kataru?w nocy juz nie mogłam wytrzymac i od kataru użyłam soli morskiej takiej co miałam kupiona w razie w dla Małego.

Dzięki dziewczyny.
Kupiłam od gardła tantum verde i od kataru sztyft do nosa i sól morska taka jaka stosuje się u niemowląt.
A nogi wymocze sobie na wieczór bo też słyszałam że to dobry sposób na przeziębienie.

No radził mi ktoś tam jak karmiłam i też się jakoś przeziebilam, Amelka ze 2-3 miesiące miała. Pamiętam ze martwiłam się czy jej nie zaraze! No mi naprawdę pomagało! I teraz moczy Amelka nogi w wodzie z solą gdy ma katar, każe się jej nawet nachylac i wdychac, ostatnio ciągle katar miała. Inhalator ekologiczny :) pulmex baby na koniec nóżki smaruje, możesz też Sylwia spróbować :)

Ostatnia edycja:
Sylwia ja jeszcze poklecam tak prawdziwy sok z malin, super rozgrzewa, ja wlasnie w ciazy stosowalam, na poczatku jak sie przeziebilam, bo do lekarza nie szlam swojego bo az strach, juz sam ledwo chodzil

Dobry wieczor.

No powiem Wam, ze wpochlaniam taaaaakie ilosci zarcia, ze sama sie o siebie martwie. A najbardziej martwia mnie cukry....bo nie wiem czy w ogole robic badania z obciazeniem po takim kalorycznym, tlustym zarciu. Ogolnie poza podstawowymi posilkami jem biszkopty, bulki i maslo (kostkami! Jak po pierwszym porodzie). W dodatku mam jakies niedobory, bo potrafie wypic 3 kartony mleka dziennie plus dwie kasze na mleku plus f e m a l t i k e r.. :) W dodatku moje dziecko noepostrzezenie zepsulo mi glukometr i nic nie moge pomierzyc...ale po takich ilosciach biszkopcikow itp.to zdrow jak ryba mialby chyba grube przekroczenia...

reklama
Margo a jak to wpływa na laktacje? Jedz kochana, musisz stracone kg nadrobić. Ile Jaś tyg skończył?
Moja w brzuszku czasem wierci się całymi dniami, aż się martwie ze nie śpi w dzień! Dziś badania robie, wstałam przed 7. Taka głodna jestem. A badania od 8 robią...

Do góry