Margo25
Fanka BB :)
Bojaca
Ja wlasnie tez wychodze z tego zalozenia tylko gdzies w glowie jeszcze musze w to uwierzyc
Ja wlasnie tez wychodze z tego zalozenia tylko gdzies w glowie jeszcze musze w to uwierzyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam ten sam problem z pierwszym synkiem. Dokarmiałam od pierwszych dni w szpitalu i coraz więcej szło mm nawet zapisywałam to bywało 500ml. Ale zależało mi na KP więc zaczęłam czytać i szukać pomocy. Kupiłam laktator i po każdym przystawieniu małego pobudzałam laktatorem piersi metodą 3-5-7. 3 dni spedziłam non stóp karmiąc lub na laktatorze ale pomogło i dokarmiałam tylko 1 raz dziennie na noc. Karmiłam prawie rok.Edytka
Jas w niedziele bedzie mial 4 tygodnie
Powiem Wam, ze 2 dni temu tylko 2 razy dokarmilam mm, wczoraj juz wiecej mm jak mojego a dzis juz totalna miazga Dzis mimo piersi, caly czas leciala butla z pelna porcja mm. Jako ze Jas ma juz prawie 4 tygodnie to chyba nie mam co liczyc, ze mi sie rozhula ta laktacja No nic...jestem gorsza od Was, bo nie dalam rady...jeszcze pewnie bede walczyc, ale ogolnie zalamka. Z Julcia byl ten sam schemat i gdy bylo juz spoko loko to nagle mniej, mniej i mniej i sie skonczylo...