reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

2.10 godz 12.09 przyszedł na świat mój synek Bartus waga 3970 i 58 cm.Porod cc w 39 tyg ciąży. Małego i moje cukry okey :-D z tym ze ja od rana na ryżu na wodzie i sucharkach :-D

Załączniki

• 1443879287252.jpg
    1443879287252.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Pesq
Odwazna jestes z tym zarciem :D Ja myslalam, ze ten pierwszy miesiac jeszcze zrobie dietke, ale chyba wezme przyklad z Ciebie. Z reszta ja jakos stracilam nadzieje,ze mi to dziadostwo minie :p

Margo głupia babo chyba Ci się nudzi że znowu wymyślasz. Ja Wam już pisałam jak nie będzie człowiek myślał i dbał to jest taka możliwość że jak się zaniedba to może później pojawić się cukrzyca ale napewno nie od tego że przyjmujesz teraz 40 j insuliny. Dziewczyny brały dużo więcej i obciążenia wychodziły im później dobre.

Margo głupia babo chyba Ci się nudzi że znowu wymyślasz. Ja Wam już pisałam jak nie będzie człowiek myślał i dbał to jest taka możliwość że jak się zaniedba to może później pojawić się cukrzyca ale napewno nie od tego że przyjmujesz teraz 40 j insuliny. Dziewczyny brały dużo więcej i obciążenia wychodziły im później dobre.

Otóż to....

Margo ja też wszystko jem tzn nie stosuje żadnej diety dla karmiących matek :-) jedynie cebulę chce ograniczyć bo jem bardzo dużo żeby mały nie miał takich gazów

reklama
Do góry