reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Margo dziękuję za maila :)
Cieszę się, że doktorka znalazła przyczynę a przede wszystkim że w końcu możesz coś w miarę normalnie zjeść! I to białą bułkę, no no! Poród coraz bliżej skoro te cukry Ci się tak normują :)
Jak tam po wizycie?

No my po wizycie...mamy sie lepiej niz ostatnio :) smialysmy sie, ze od wczoraj mam kilo na plusie :D bo od wczoraj jakby lepiej :) w kazdym razie doktorka odetchnela, ze choc kilogram to niewiele, ale zawsze plus jak minus. Mam wytrwac jeszcze tydzien w dwupaku, wyniki dobre wiec na razie sie nie kladziemy do szpitala, ale kontrola telefoniczna i w poniedzialek kontrola w szpitalu.

Jeju...Luca :D Jaka pora :D
Karmisz? :D Ja ide sie polozyc, bo mialam troche roboty w domu....no i o 1 mi sie przypomnialo, ze nie zjadlam II kolacji :/ i sie nawtykalam :/ ale juz nie mierze tylko sie klade...

Luca
Jeszcze sily na ogladanie? Szacun :) Ale patrzac na suwaczek to juz chyba sie jako tako regulujecie?

Mnie obudzila zgaga :/ Przy okazji se cukry zmierzylwm, ale po takiej kolacji o 1 w nocy to chyba za wczesnie...

reklama
margo super, że takie dobre wieści po wizycie :) to jeszcze tydzień i mały może wychodzić ;)

lucalew jak Ty to robisz, że mały ma stałe pory? :p zazdroszczę ;) moja to wieczorem je o 18:30-19 i potem 23-23:30 (te godz to akurat też zawsze o stałej porze) ale potem w nocy to już jak jej się zachce-czasem się obudzi po 2h a czasem i ponad 4 prześpi-nie ma reguły :)

Do góry