reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Margo dziękuję za maila :)
Cieszę się, że doktorka znalazła przyczynę a przede wszystkim że w końcu możesz coś w miarę normalnie zjeść! I to białą bułkę, no no! Poród coraz bliżej skoro te cukry Ci się tak normują :)
Jak tam po wizycie?

No my po wizycie...mamy sie lepiej niz ostatnio :) smialysmy sie, ze od wczoraj mam kilo na plusie :D bo od wczoraj jakby lepiej :) w kazdym razie doktorka odetchnela, ze choc kilogram to niewiele, ale zawsze plus jak minus. Mam wytrwac jeszcze tydzien w dwupaku, wyniki dobre wiec na razie sie nie kladziemy do szpitala, ale kontrola telefoniczna i w poniedzialek kontrola w szpitalu.

Jeju...Luca :D Jaka pora :D
Karmisz? :D Ja ide sie polozyc, bo mialam troche roboty w domu....no i o 1 mi sie przypomnialo, ze nie zjadlam II kolacji :/ i sie nawtykalam :/ ale juz nie mierze tylko sie klade...

Luca
Jeszcze sily na ogladanie? Szacun :) Ale patrzac na suwaczek to juz chyba sie jako tako regulujecie?

Mnie obudzila zgaga :/ Przy okazji se cukry zmierzylwm, ale po takiej kolacji o 1 w nocy to chyba za wczesnie...

reklama
margo super, że takie dobre wieści po wizycie :) to jeszcze tydzień i mały może wychodzić ;)

lucalew jak Ty to robisz, że mały ma stałe pory? :p zazdroszczę ;) moja to wieczorem je o 18:30-19 i potem 23-23:30 (te godz to akurat też zawsze o stałej porze) ale potem w nocy to już jak jej się zachce-czasem się obudzi po 2h a czasem i ponad 4 prześpi-nie ma reguły :)

Do góry