reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dzien dobry.
U mnie na czczo 95, ale dobilam sie II kolacja o 24.

Bylam ostatnio na badaniach i znowu mam te dziadoskie ketony w sikach :/ o wartosci 150:/ a juz ich nie mialam. Zastanawiam sie czy to moze byc przez te dolegliwosci zoladkowe. Jadlam jakby wiecej weglowodanowych produktow w tym okresie, ale ciagle po wszystkim mnie czyscilo wiec moze organizm glodnu? (Ja tak czulam).

Mi
Ja na bulke moge sobie pozwolic dopiero teraz.

reklama
Margo dziękuję za emalia :-)
Myślę że tak ze ketony mogły się pojawić przez te czyszczenia. Aaa czy w nocy mierzysz? Pytam bo jak tak Ci cukry lecą to żeby nocnych niedocukrzen nie było - pamiętasz jak u mnie bylo?

Margo te ketony to napewno od tego więc się nie przejmuj, pięknie ci sie cukry normuja, poród blisko ;)
Cieszę się ze jest lepiej :)

Hmm pamietasz o mnie i notatkach? Oczywiście jak będziesz miala wolną chwile ;)

Luca
Dzisiaj mam wizytę i ktg. Wczoraj dzwoniła do mnie lekarka (bo codziennie do siebie dzwonimy żeby kontrolować moje samopoczucie) a ponieważ z biegunką trochę lepiej, żarcie zaczyna się przyjmować to zobaczę co mi dziś powie na wizycie po ktg i wynikach badań. Bo o ile ostatnio utrzymywała, ze przy takich dolegliwościach szpital o tyle wczoraj o tym nie gadałyśmy, ale jakby sama też nie poruszała tego tematu tylko mówiła że widzimy się w piątek (czyli dziś) i będziemy decydować co dalej.

reklama
Do góry