reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Margo cieszę się, że się odezwałaś i nadal w dwupaku :) jeszcze trochę i będzie 37tc, ciąża donoszona więc możesz rodzić :) dobrze, że szykujesz torbę bo teraz to już najwyższa pora :D
Zdrówka dla Julki i uważaj żebyś i Ty jeszcze na koniec nie złapała dodatkowo jakiegoś choróbska!!

Edit: wysłałam Ci PW bo pisałam tutaj wcześniej parę dni temu ale pewnie nie doczytałaś :)

Ostatnia edycja:
Pesq,
Gratulacje!!! Super, ze mała ssie, oby szybko sie rozkrecilo!

Margo,
Zdrowka dla ciebie i dla córci!!!

Ja ksylitol używam na codzień, ponoć najzdrowsza substancja slodzaca z najniższym IG. Nie zakwasza. Poza tym tego nie mozna za duzo zużyć; chyba, ze jako środek na zaparcia ciążowe, hahaha.

Dobry wieczór :)

Chyba moja doktorka znalazła przyczynę moich dolegliwości :) Jeszcze nie zapeszam, ale wygląda na to, że jest lepiej ;)

No i mam jeść...dziś na kolacje biała bułka i 120 po 1h co kiedyś było nie do pomyślenia. Sprawdzałam cukry przez godzinę i nie było chorych skoków więc cieszę się, że się w końcu najadłam i się przyjęło :) Nawet nie wiecie ile mam radochy :) Obiad dziś bez insu i wynik 100 a był z ziemniakami więc fajnie :)

idę spać. Dobranoc Słodkości :-D

reklama
Do góry