reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Margo cieszę się, że się odezwałaś i nadal w dwupaku :) jeszcze trochę i będzie 37tc, ciąża donoszona więc możesz rodzić :) dobrze, że szykujesz torbę bo teraz to już najwyższa pora :D
Zdrówka dla Julki i uważaj żebyś i Ty jeszcze na koniec nie złapała dodatkowo jakiegoś choróbska!!

Edit: wysłałam Ci PW bo pisałam tutaj wcześniej parę dni temu ale pewnie nie doczytałaś :)

Ostatnia edycja:
Pesq,
Gratulacje!!! Super, ze mała ssie, oby szybko sie rozkrecilo!

Margo,
Zdrowka dla ciebie i dla córci!!!

Ja ksylitol używam na codzień, ponoć najzdrowsza substancja slodzaca z najniższym IG. Nie zakwasza. Poza tym tego nie mozna za duzo zużyć; chyba, ze jako środek na zaparcia ciążowe, hahaha.

Dobry wieczór :)

Chyba moja doktorka znalazła przyczynę moich dolegliwości :) Jeszcze nie zapeszam, ale wygląda na to, że jest lepiej ;)

No i mam jeść...dziś na kolacje biała bułka i 120 po 1h co kiedyś było nie do pomyślenia. Sprawdzałam cukry przez godzinę i nie było chorych skoków więc cieszę się, że się w końcu najadłam i się przyjęło :) Nawet nie wiecie ile mam radochy :) Obiad dziś bez insu i wynik 100 a był z ziemniakami więc fajnie :)

idę spać. Dobranoc Słodkości :-D

reklama
Do góry