reklama
lucalew
Fanka BB :)
Pesq kochana dokładnie jak Lunera pisze mam nadzieję że już jesteś po i masz już Agatke po drugiej stronie brzucha :-)
lucalew
Ayo ja brałam całą ciążę i chwilę po porodzie a jest normalnie tzn trzeba pamiętać żeby brać i ile a wklucia nie bolą tzn bardzo rzadko zdarzyło się że zabolalo wklucie. Nocna wkuwa się w udo lub pupę a ta insulinę przed posiłkiem w brzuch lub ramię.
lucalew
Natka też o Margo dzisiaj myślałam. Niestety nie mam pojęcia co się u niej dzieje :-(
do mnie pisala Margo z kilka dni temu ze nadal kiepsko, i miala mi wyslac ta rozpiske z rozszerzaniem diety jak bedzie miala chwile ale juz sie nie odezwala wiec pewnie bark poprawy narazie... mejmy nadzieje ze niedlugo sie odezwie i ze wszystko u niej dobrze
Hej,dziewczyny sorki ale coś ostatnio nie mam siły na nic,tzn. poprostu mi się nie chce u mnie okey,cukry widze po mału się normują,moge więcej rzeczy zjeść niż na samym początku,np. bułkę grahamkę na 2 śniadanie i cukier w granicach 100 Ja za tydzień mam się stawić w sszpitau już, zaczynam przeżywać ,śniło mi się wczoraj żę chcieli mi zrobić cc,ale się kłóciłam że absolutnie ;-)
Margo daj znaka małego że wszystko okey u Was
Pesq no pochwal się tą moją imienniczką :-)
Witam nowe mamusie,dziewczyny my też byłyśmy przerażone na początku że nic nam nie wolno,a później się cieszyłyśmy że nie tyjemy jak inne nasze koleżanki ;-) Ja bynajmniej tak mam,aw moim bliskim otoczeniu dużo miałam ciężarnych i każda tyła po 20 kg,jedna nawet 30 już przytyła a termin ma na 5.10 Ja póki co 10 kg na + wiec są plusy cukrzycy
Witam nowe mamusie,dziewczyny my też byłyśmy przerażone na początku że nic nam nie wolno,a później się cieszyłyśmy że nie tyjemy jak inne nasze koleżanki ;-) Ja bynajmniej tak mam,aw moim bliskim otoczeniu dużo miałam ciężarnych i każda tyła po 20 kg,jedna nawet 30 już przytyła a termin ma na 5.10 Ja póki co 10 kg na + wiec są plusy cukrzycy
AYO
Hej,dziewczyny sorki ale coś ostatnio nie mam siły na nic,tzn. poprostu mi się nie chce u mnie okey,cukry widze po mału się normują,moge więcej rzeczy zjeść niż na samym początku,np. bułkę grahamkę na 2 śniadanie i cukier w granicach 100 Ja za tydzień mam się stawić w sszpitau już, zaczynam przeżywać ,śniło mi się wczoraj żę chcieli mi zrobić cc,ale się kłóciłam że absolutnie ;-)
Dzięki za odpowiedz dziewczyny :-)
Dokladnie są plusy tej cukrzycy ze nie tyjemy. Ja jak narazie przytylam do momentu wykrycia tej cukrzycy 7kg, a teraz po dwocfh tygodniach diety schudlam o kilogram.
W pierwszej ciazy zas przytylam 13kg i tez mysle ze to nie bylo duzo, ze w normie.
Zdrówka dla Was i dla Waszych dzieciaczkow, no i wszystkm ciezaróweczkom bezbolesnego szybkiego porodu.
reklama
Laski,
Ja w ciąży przytyłam 7kg i tyle schudłam w pierwsze 2 tyg po porodzie. Kolejne 3 tygodnie -1kg... Ale jem wszystko mozna powiedzieć. Tylko mało cukru daje, dalej lecę na ksylitolu. A poza tym doszło pieczywo bez ograniczeń i owoce - pochłania masakryczne ilości winogron. I soki pijam pół na pół bo w ciąży jakos tylko woda mi wchodziła. No i cała reszta praktycznie bez zmian, cała rodzina sie przestawila juz na takie żywienie :-)
Ja w ciąży przytyłam 7kg i tyle schudłam w pierwsze 2 tyg po porodzie. Kolejne 3 tygodnie -1kg... Ale jem wszystko mozna powiedzieć. Tylko mało cukru daje, dalej lecę na ksylitolu. A poza tym doszło pieczywo bez ograniczeń i owoce - pochłania masakryczne ilości winogron. I soki pijam pół na pół bo w ciąży jakos tylko woda mi wchodziła. No i cała reszta praktycznie bez zmian, cała rodzina sie przestawila juz na takie żywienie :-)