reklama
K.... Dziewczyny. Odebrałam posiew i paciorkowca nie mam ale mam jakiegoś gronkowca. Jego tez się leczy antybiotykiem po który mam się jutro zgłosić ale ja uczulona jestem na niektóre antybiotyki i nie wiem nawet na które a moja mama nie ma dokumentacji. *******ca dostane.
Mi widzisz.. Taka historia u mnie. Czego nie rusze sie to zle.
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja po wizycie. Z tarczyca bez paniki mam powtorzyc badanie ale jest ok. Dzidzus rosnie jak sie nalezy wiec jestem o niebo spokojniejsza. Diabetolog tez zadowolony z wynikow i pomiarow.
Margo25
Ayo
Wpierniczysz cala czekolade
Mi
Teraz tym bardziej swietuj i zjedz twixa
Pesq
Takie cuda sie niestety w ciazy czesto zdarzaja. No chyba musi byc na to jakis 'dozwolony' antybiotyk :/
Wpierniczysz cala czekolade
Mi
Teraz tym bardziej swietuj i zjedz twixa
Pesq
Takie cuda sie niestety w ciazy czesto zdarzaja. No chyba musi byc na to jakis 'dozwolony' antybiotyk :/
Mała_Mi_89
Margo25 wciągnełam kawałek ciasta z rabarbarem od mamusi No ale o twixie pamietam i kupie go przy okazji jak bede w sklepie ;p
K.... Dziewczyny. Odebrałam posiew i paciorkowca nie mam ale mam jakiegoś gronkowca. Jego tez się leczy antybiotykiem po który mam się jutro zgłosić ale ja uczulona jestem na niektóre antybiotyki i nie wiem nawet na które a moja mama nie ma dokumentacji. *******ca dostane.
A ja z kolei mam paciorkowca
Dziś byłam u diabetologa na ostatniej wizycie w ciąży,następna dopiero między 6 a 12 tyg po porodzie :-) oczywiście z krzywą Ale to co mi się dziś przytrafiło to sama w szoku byłam,zawze przed wizytą mam pomiar ciśnienia i cukru i UWAGA mój cukier to 66 Panika cukierkami mnie karmili hahah kazali mi iśc kupić sobie coś do jedzenia w bufecie :-) a ja nie czułam się źle na tą okoliczność kupiłam pizzerkę wróciłam do domu i poszłam spać,tak się dziś do dupy czuje bleee
Mała_Mi_89
Cholera pierwszy raz wywaliło mi rano cukier 95. I teraz dlaczego ? Czy dlatego ze ostatni posilek jadlam o 22.30 ( jogurt + Platki) i wstałam dopiero o 9.00 bo zaspałam czy dlatego ze zjadlam wczoraj na podwieczorek kawalek prince polo.
Mamuska - o gratuluje paciorkowca... Ja bym w d.. to miała gdyby nie to że uczulona na antybiotyki i nie wiem na które a coś muszę na tego gronkowca dostać No nic może trafię dobrze a raczej lekarz trafi
Mi - heh co ja moge Ci powiedzieć.. ja co 3 dzień mam mam dziewięćdziesiąt kilka cukier, nie dostałam nocnej insuliny ani nic.. raz mi skoczył do 102 a lekarka na to "no i co z tego" .... I wstaje ostatnio notorycznie ok 9 bo mam bardzo ciężkie noce przez ten wielki brzuch i rano nadrabiam.. A jadlas wczesniej jogurt z płatkami na noc? Nie wiem mi sie wydaje ze ten nocny posiłek nic nie zmienia dla cukru 8 godzin później. A tymbardziej wafelek kilkanascie godzin wcześniej Może miałaś gorszą noc albo tak sobie bez powodu. Nie żaden dramat, serio. Chociaż ja miałam tak że na początku cukry 70-80 a później jak zaczęły się 85-95 to tak już niestety zostały. Ale to nic złego podobno.
Mi - heh co ja moge Ci powiedzieć.. ja co 3 dzień mam mam dziewięćdziesiąt kilka cukier, nie dostałam nocnej insuliny ani nic.. raz mi skoczył do 102 a lekarka na to "no i co z tego" .... I wstaje ostatnio notorycznie ok 9 bo mam bardzo ciężkie noce przez ten wielki brzuch i rano nadrabiam.. A jadlas wczesniej jogurt z płatkami na noc? Nie wiem mi sie wydaje ze ten nocny posiłek nic nie zmienia dla cukru 8 godzin później. A tymbardziej wafelek kilkanascie godzin wcześniej Może miałaś gorszą noc albo tak sobie bez powodu. Nie żaden dramat, serio. Chociaż ja miałam tak że na początku cukry 70-80 a później jak zaczęły się 85-95 to tak już niestety zostały. Ale to nic złego podobno.
Mała_Mi_89
Pesq pierwszy raz mi skoczyl a platki z jogurtem jadlam przed samym snem ale fakt faktem wstałam mega głodna tak że az mi e brzuchu burczało. No zobaczymy. Lekkie zdziwko bo jeszcze wczoraj gadalam z diabetologiem ze rano cukry mam najlepsze [emoji14]
reklama
Mała_Mi_89
No przed sniadaniem 95 a po 90 ja juz nic nie kumam