reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

No Natka za 2 tygodnie w pn mam planowane cc - ale wszyscy przypuszczają że nie donszę ;) ja w sumie nie mialabym nic przeciwko żeby to troche wczesniej się skończyło... mam już dooooooooooość. Zreszta sama pewnie wiesz.

Hah co do tego wyniku Ayo - ja na obciazeniu mialam na czczo... 65! :szok::szok: Nie wiem jak to zrobilam ;) Pragne dodac ze to byl moj ostatni wynik w ciazy poniżej 70 - normalnie na czczo mam 88-92 codziennie :D Oczywiscie pozostale byly bardzo wybujałe :D

reklama
Pesq
Ja tez mialam 65 i moja dr mowi, ze przy tej cukrzycy moze tak byc, ze na czczo bedzie ponizej normy.

Mi
Smacznego :) choc lepiej zjedz paluszek twixa ;) bo wolniej sie cukry beda wchlaniac : P

Mi - oczywiscie ze zjedz paluszek twixa do posilku albo na drugie sniadanie albo na podwieczorek.. i nic tam nie mierz. Nic sie nie zmieni ani nie stanie - gwarantuje. A Tobie ochota przejdzie na długo bo to mega słodkie.

A jak stwierdzisz, ze psycha Ci sie blokuje to zjedz z powodzeniem Big Milka ;) Ja w I ciazy jadlam paluszek twixa i bylo ok ;) wiec przy Twoich obecnych wynikach mysle, ze nie masz sie czego obawiac.

reklama
No ja jeszcze mam troche a tez jakos juz luzuje...moze nie w zarciu, ale w nastawieniu i mysleniu. Teraz to mam troche wyrzuty, ze marchew, ryz, banan..ale poki co jak mam do 140 to uwazam, ze jestem super w normie i jestem zadowolona :/

Do góry