reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Mamuska
Nie znosze takich much :D meza bym pewnie wyslala na wojne z nia :p

A ja nie patrzac na nic poszlam przed chwila do kuchni na II sniadanie i pierwsze co wyjelam z lodowki i wsadzilam do buzi to byla czekolada....wiec powodzenia Margo z wynikiem za godzine, ale jaka ulga zamiast wyrzutow :) gorzka oczywiscie..tylko pytanie czy taka na dzien dobry czekoladka mi cukru nie wywali. Do tego z jadlam jedna kanapke, bo wiecej w siebie nie wcisnelam.

reklama
Hej kochane :)

Mamuska - u mnie za blokiem jest strumyk i muchy lecą jak szaloone.. a mam wrazenie ze siatka w oknie ograncza przeplyw powietrza, masakra

Margo - jak po czekoladce? Pewnie dobrze, gorzka to jest to :d W ogole bardzo polecam taka z lidla 81% jest jakaś pyszniasta :D

ja podczytałam Was rano i zainspirowana Margo zmierzyłam cukier (88 standardowo) poszłam do lodowki :D Zjadlam kanapke a pozniej pospalam jeszcze do 9:30 przesypiając mierzenie cukru :angry: No nic, niedawno zjadłam 2 sniadanie większe niż kanapke i zmierze po nim.. wiecie co mi się juz serdecznie odechciewa jaj, wędlin i parów... A na śniadanie prawie nic innego nie wchodzi :confused2: Kupiłam dziś coś z czego nie powinnam być dumna bo tłuste ale musiałam cos innego... konserwe krakusa wieprzowina w sosie własnym i zjadlam kanapki z małosolnym i ta konserwa na 2... Ale wiecie co - 96 % miesa, cebula, sól i przyprawy :O ... Wiem ze takie jedzenie to i tak nie nie i nie ale nic bym chyba nie zjadla jakbym znowu miala jajka smażyć :crazy:

A dzis wyjezdzam do tesciowej, która specjalnie dla mnie upiekła domowy pasztecik bez bułki z chudych mięs (jadłam go ostatnio u niej, cukier gorszy niż po wędlinach ale zawsze do 120 po wielkich porcjach :D ) i zupe warzywna i chlebek czystoziarnisty... poza tym ma całe pole warzyw typu pomidory malinowe, koktajlowe, cukinie, ogóraasy, rukolke... w koncu jakies inne smaczki które nie smakuja tak ze sklepu :-)

Najgorsza ta podroz bo to 120 km ale dam rade...

No u mnie chyba znow cos w gore rusza. Po sniadaniu 120 i oby to byla czekoladka, ale patrzac na te na czczo to chuba jednak cos w gore idzie. No ale tragedii nie ma tylko granica jest ;)

Ja zaraz uruchamiam ziemniaki z maslanka wiec znow 125 ponad bedzie ... ale nie mam nic w lodowce ani nic innego mi sie nie chce :/

Margo mialam napisac juz rano ale mózg mi wyparował - JEDZ TE KURKI DZIEWCZYNO! gdybym miała to bym pożarła bez chwili zastanowienia <3 co z nimi niby nie tak ? :-)

HAHAHA Marguś, litości :p :p .... smacznego :)

(dalej żre mielonke.. dziewczyny ja już nie moge moja dieta cukrzycowa ostatnio to porażka :D )

Ale bym kurki zjadła ... mniam

Ja tez ostatnio pofolgowalam z dietą ... dziś stanęłam na wadze i 0,8 kg przytyłam w 2 tyg ...

Obiad dziś pomidorowa zabielana jogurtem z makaronem ... zjadłam cały talerz ale skręca mnie z głodu ... czekam na pomiar i do jem jak będzie ok

reklama
Do góry