reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Anula
super, że tak szybko poszło! Każda by chyba marzyła o takim porodzie :)

Lunera
ja się zgadzam z tym co napisałaś. Jeżeli dziecko ma tendencję do kolek to będzie je miało niezależnie od tego co je mama. Wiadomo, gdyby pojawiła się jakaś typowa alergia pokarmowa, wysypka to trzeba by szukać przyczyny w diecie ale ja jestem zdania że same kolki to są z powodu niedojrzałości układu pokarmowego maluszka i dieta nie ma tu wpływu. Też nie uważam, żeby eliminacja potencjalnie "niebezpiecznych" produktów tak na zaś była dobra. Ja w pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala jadłam leczo, moja babcia się w głowę pukała że jak to tak-"pomidory? Papryka? Przecież to produkty uczulające". No ale co, zjadłam i nic się złego nie stało. żadnej reakcji u małej co mnie bardzo cieszy bo uwielbiam pomidory :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny. Wstyd sie przyznac, ale nie pamietam, ktora z Was ma tak sporawo tej insuliny???

Ja na razie mam 6j przed sniadaniem. Jutro wlacze do obiadu 2j i dzis pyknelam znow 10 do kolacji. Szczerze mowiac jakby moje posilki wygladaly tak jak w I ciazy to bym chyba olala duzo jednostek insuliny. Wtedy wiecznie jadlam to samo. Omlet, jajka, parowki, salate, lososia, indyka i kurczaka pieczonego, ogorki zielone..czasem kasze. Dzis nie mam po prostu czasu wymyslac, ganiac za lososiem i wiecznie myc salaty...tym bardziej, zr moje dziecko salaty nie je...ech.

Hej,
Anula gratulacje!!! Też bym chciała tak szybko, tylko bliżej terminu...
Byłam u diabetologa. .. na razie dalej sama dieta... następna wizyta za 3 tyg i to będzie przedostatnia...

Mamuska
Ja mam termin na 23 pazdziernika wiec przyjdzie mi tu prawie miesiac samej prowadzic monolog jak sie nie powstrzymasz :D

Ja to nie wiem jak u mnie bedzie. Troche zaczelam sie martwic, bo naprawde slabo sie czuje. Moze jak upaly przejda to troche mi sie poprawi

Mi na drugi dzien po porodzie dali surowke z marchewki i selera :)

No dzien dobry przed 6. Na liczniku 90 a mnie obudzil ssacy glod. Jednak ProBody przed snem to jest zlo. Musi byc chleb z ziarnami. Wzielam euthyrox i musze jeszcze chwile odczelac do zjedzenia kanapki..a jesli me dziecie nie zdazy wstac to jeszcze chwile dospie.

Do pozniej!

reklama
Mnie właśnie tez obudził głód i 91 na czczo ...
I pierdzielona mucha która lata mi po sypialni zaraz chyba kur**icy z nią dostane wrrrrr

Do góry