reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
W ogole ostatnio co bym nie zjadla cukier w normie :o No i objadam się a za godzine znów po kuchni się szlajam i szukam co znów przekąsić. No ale od poczatku ciazy jestem 1 kg na minusie wiec jak przytyje to nawet dobrze bo juz gin kreci nosem ze troche mało waże

Oz kurde Gosik.. Jakas karmelem barwiona pewnie. Ja nie mogę bulek żadnych za to dziś na obiad... Tortilla z kurczakiem z kfc........ Bez paniery i sporo placka odrzucilam ale na pewno było kiepsko.. Nie mierzylam bo w trasie... I bo się balam :/

Bułka ciemna, dwie kiełbaski gotowane i sałatka jarzynowa wersja z jogurtem greckim no i troche keczupu cukier 87 :o musze zjesc cos przed snem bo cos za mały ten cukier a najadłam sie jak swinka [emoji14]

Mi
Gdzie Ty masz te cukrzyce? :D

Gosik
Gratuluje :D ja juz raz tez zawalu dostalam jak zobaczylam taki wynik na gluko :/

Ja jem wlasnie jajecznice z tymi kurkami ;) oby mnie brzuch nie bolal po grzybach :p no i to jest TO co za mna lazilo ostatnio :)

Gosia - boli bo przeżywasz... Nie dziwie się, ale ja w przypadku takiego ryzyka (wiadomo, nie powinnyśmy do tego dopuszczać itd... ) po prostu nie mierze bo wiem że będzie źle.. a nerwy moje nic nie poprawią :crazy: Spodziewałaś sie tego (moze nie az tak ale podbicia) po tej bułce czy nie ?

Mi - uoooo zazdroszcze! chociaż ja dziś zjadlam hm... kawałek 5 na 10 cm pasztetu domowego (ehhh :p ) z kromką chleba czystożytniego i 3 pomidory na kolacje i 97! A bałam sie tego pasztetu bo serio kawał konkretny

Margo - smacznego! Kurki to i za mna chodza :laugh2:

reklama
Do góry