reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Dobry :p Jesli chodzi i starzejące sie łożysko to mi mowili ze wlasnie dlatego mam sie zglosci 2-3 dni przed terminen na patologie zeby byc pod obserwacją, bo ciężarne z cukrzycą nie powinny przenosic ciąży...Ale to bylo w pierwszej ciazy, w tej nawet o tym nie wspomnieli...ehhhh
Na czczo 82,sniadanie 125 ;/ jajecznica i kawalek bialego chleba bo probody brak ;/

reklama
Dzisiaj na obchodzie powiedzieli ze jak dziś będą dobre cukry to jutro wypisza do domu i będę miała się zgłosić w 39 tc żeby rozwiązać ciążę.

Luca
A jak w ogole cukry po tym szpitalnym zarciu?

Margo tu maja dla cukrzykow dietę i cukry mam super. Tylko wczoraj po kolacji miałam raz przekroczenie ale to dlatego że bardzo dużo zjadłam na raz i niecała godzinę przed kolacja podwieczorek a tak cukry albo niskie albo w normie. A i mam też swoje jedzenie bo 2 kolacji czy nocnego posiłku akurat nie dają.

reklama
Do góry