reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Hej :) Dzis u mnie na czczo tez taki sobie wynik... 95. No nic, po śniadaniu + insu byl ok. Luca ja podziwiam Ciebie serio, 2-3 lyzki lodow raz na tydzien... Wszystko tak z glowa potrafisz robic.. Eh :p No nic, byle do konca ;)

reklama
Jezu ale upał!!!!!!!!!!! Ostatnio jak tak było gorąco,to wody mi odeszły ;/ Ale to był 36,6tydz ciazy a nie 31 ;/ ehhh
Lucalew tak mało tego lada? Ja wlasnie zjadłam całego Big Milka:)

Hej dziewczyny ja sie chlodze w domu przy wiatraku bo jak bym wyszla na zewnatrz to na pewno bym sie roztopila :-)
Dzis w nocy 67 wiec byla kanapka, na czczo 87 po sniadaniu 95 :-) Dzisiaj beda lody :-) A te 3 lyzki to taki wlasnie big milk, jak 3 galki mniej wiecej wiec nie tak malo jak na raz :-)

Zazdroszczę lodów ... Ja dzis nie zasłużyłam - na czczo 91 a po śniadaniu 140. Zaraz mierze po obiedzie ;) moze na 100g czereśni zasłużę. Jak nie to na podwieczorek budyń zimny bez cukru of course :/

No czasem troche malin ;) albo borówek do tego, żeby smak maki z mlekiem złamać :)... szał to nie jest ale na szkoleniu położna zalecała na podwieczorek ;) mi po tym nie rosły cukry ...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)

Ja to też nic z tych cukrów nie rozumiem. Jak na noc wypiję sobie kakao (jako tą nocną kolację) to rano cukier w granicach 68-73. A wczoraj już mi się nie chciało czekać aż mleko ostygnie więc zjadłam dwie małe kanapki z serem żółtym i ogórkiem (i pomyślałam że w związku z tym rano będzie trochę wyżej), a tu tylko 62 :/ nie ogarniam.

Gosik moja znajoma miała termin na połowę sierpnia i też jej właśnie tersz w te upały wody odeszły! Strach gdzieś wyjść normalnie.

Co do lodów to ja po big milku nawet 90 nie osiągam...

reklama
Anula no ja sama w szoku jestem... pewnie jakbym przy tych moich wcześniejszych cukrach lody jadła to byłoby wyżej. Ale wtedy za zimno było na lody, przynajmniej mi ;) a teraz ogólnie wszystkie cukry mi spadły, i te na czczo, i te po posiłku (choć ostatnio zdarzały mi się małe poobiednie przekroczenia, ale przypuszczam że to przez zbyt duże porcje bo byliśmy w trakcie przeprowadzki i miałam przez to duże przerwy między posiłkami więc jak taka głodna dopadłam do jedzenia to nie mogłam przestać jeść :))

Do góry