dzudzenka ja też długo myślałam nad laktatorem, ale stwierdziłam że jednak kupię od razu bo nie chcę w razie czego korzystać ze szpitalnego (taka jakaś dziwna jestem ). A druga sprawa, że ja wiem że niedługo po porodzie muszę do lekarza jechać 25 km od siebie i wolałabym chyba małej nie brać ze sobą (choć zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce) i tak liczę, że w razie czego odciągnę pokarm na czas tego wyjazdu. Długo debatowaliśmy z M. i stwierdziliśmy, że przy tej ilości wydatków jakie już są te 150 zł aż takiej różnicy nam nie zrobi, a w porównaniu z naszymi aptekami tu w okolicy i tak w gemini jest 50 zł taniej a akurat kuzynka ma ten laktator co ja kupuję i była zadowolona więc mam nadzieję, że i mi podpasuje
Sylwia ja wkładki laktacyjne i podkłady to też mam już kupione bo wyłapałam u nas w promocji w super cenie. A butelkę to właśnie jedną mam w komplecie z laktatorem także myślę, że na początek wystarczy. No i smoczek też kupiliśmy w razie czego choć wolałabym chyba, żeby się nie przydał no i ja jeszcze majtki jednorazowe mam kupione
Sylwia ja wkładki laktacyjne i podkłady to też mam już kupione bo wyłapałam u nas w promocji w super cenie. A butelkę to właśnie jedną mam w komplecie z laktatorem także myślę, że na początek wystarczy. No i smoczek też kupiliśmy w razie czego choć wolałabym chyba, żeby się nie przydał no i ja jeszcze majtki jednorazowe mam kupione