reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Parowki jadlam z chlebem bialym z jedna kroma duza bo moj sie skonczyl teraz mam 101 cukru ....Dzis zjem na sniadanie dwie parowki i kromka chleba zytniego i zobacze czy skoczy czy nie

reklama
Ewczis to pewno ten bialy chleb ale mowie nie stresuj sie tym wynikiem.

Ja dzis na czczo 93 i czekam jak bedzie po sniadaniu i z tego 93 jestem bardzooo zadowolona zeby nie bylo :-)

Ja dziś na czczo 72 (u mnie naprawdę jakoś ostatnio albo nisko, albo blisko granicy :D). Dzisiaj kupiłam truskawki krajowe - ale bez szału w smaku, już lepsze kiwi :) Ewczis to na pewno ten biały chleb Ci tak podbił....

U mnie po sniadaniu 97 jupi oby juz takie byly. Od prawie tygodnia wszystkie cukry oprocz na czczo bo te w tym tygodniu do 97 ale i tak super takze mozliwe ze juz sie cos stabilizuje oby oby juz nawet wczoraj zmiejszylam dawki insuliny. Trzymajcie kciuki dziewczyny zdby juz tak zostalo.
Truskawki tez kupilam wczoraj nasze krajowe i musze powiedziec ze calkiem calkiem i cukier tez super bo 105 a zjadlam ich sporo plus mini brzoskiwinke i cwierc jablka do tego no i jogurt naturalny. Dzisiaj to powtorze bo bylo pycha :-)

Hej hej :) Ewczis daj znac jak sniadanie!

Ja juz po 2. Kanapka +truskawki z jogurtem i kawalek gorzkiej. Zobaczymy.

Dzwonilam do lekarki w sprawie ketonow ale dopiero w poniedzialek.. No coz mam nadzieje ze nic dzidziusiowi nie bedzie ...

A i szukalam tego czystoziarnistego NIGDZIE NIE MA :(

reklama
Ewczis a może w tym chlebie masz jakiś karmel albo słód? Albo w parówkach glukozę (ja tak się kiedyś też załatwiłam)...

Pesq zobacz w jakiejś lokalnej piekarni chleb razowy/żytni z dużą ilością ziaren :) a tu masz jeszcze linka gdzie można kupić chleb czystoziarnisty whole&pure http://www.czystoziarnisty.pl/dostepnosc

Do góry