Wiecie - dzis mijaja 2 tygodnie mojej diety i tez sie już troche mniej martwie.. Coraz mniej.. Minal ten pierwszy szok... Bolesny bardzo, same wiecie... Jeszcze jutro zadzwonie w sprawie tych ketonow czy moze mnie jutro przyjac czy czekac do poniedzialku, niech daje insuline, niech znikna czarne paski ketonowe i bede spokojniejsza.. Coz no ja sie boje nadal ze zostanie, ale w sumie przeciez o wiele bardziej prawdopodobne ze nie.. I przez te dwa tygodnie jakos troche sie juz uspokoilam... Przywyklam.. Bedzie coraz lepiej..
A dziewczyny! Na nogach z 3 tygodnie temu zrobily mi sie dwa takie wypryski, ktore pokazalam ginekologowi - powiedzial ze to albo ugryzienia albo uczulenie.. Wypryski nie zniknely, robia sie takie nawet troszke ropne.. Moze to kwestia cukrzycowa? Pokazac diabetologowi? Ktos slyszal o czyms takim?
A dziewczyny! Na nogach z 3 tygodnie temu zrobily mi sie dwa takie wypryski, ktore pokazalam ginekologowi - powiedzial ze to albo ugryzienia albo uczulenie.. Wypryski nie zniknely, robia sie takie nawet troszke ropne.. Moze to kwestia cukrzycowa? Pokazac diabetologowi? Ktos slyszal o czyms takim?
Ostatnia edycja: