lucalew
Fanka BB :)
Calineczka to nie tak :-) Jemy co 2-3h wiec jak jesz o 20 to potem o 22 a jak wstajesz tak wczesnie to ja np bym jadla o 19 i 21 chyba ze dalabys rade ten ostatni posilek jesc o tej 22 albo chociaz 21:30. W nocy mozesz jes tak o 2 najpozniej. Ja jem tylko w nocy jak mam niski cukier ale mysle ze najlepiej ustal wszystko ze swoim lekarzem. Zapisz sobie wszystkie pytania.
Odnisnie pomiarow to no stres tymbardziej ze lekarz by Ci napewno powiedzial jakby bylo cos nie tak. Moj synek tez niektore parametry ma o kilka dni roznicy i jedne o pare dni czy nawet 1 tydzien starszy a inne ze mlodszy. Pomysl ze my tez nie mamy idealnych proporcji ja np mam o 1 lub czasem 2 rozmiary miejsza gore niz dol takze no stres :-)
Odnisnie pomiarow to no stres tymbardziej ze lekarz by Ci napewno powiedzial jakby bylo cos nie tak. Moj synek tez niektore parametry ma o kilka dni roznicy i jedne o pare dni czy nawet 1 tydzien starszy a inne ze mlodszy. Pomysl ze my tez nie mamy idealnych proporcji ja np mam o 1 lub czasem 2 rozmiary miejsza gore niz dol takze no stres :-)