reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Kochane prosze pomozcie mi bo dowiedzialam sie ze nie bede rodzic w swojej miejscowosci tylko w Olsztynie oddalonego o 200 km ... a powedzial mi doktor ze oni nie odbieraja porodow od kobiet z cukrzyca ze nie maja personelu dla dziecka czy cos ... jak to jest ...albo jak to bylo u was.... a malo tego w Olsztynie bede sama jak palec nikt mnie nie odwiedzi

reklama
Ewcxis a czym sie różni poród z cukrzycą od tego bez??? Ściema.

Ja rodzilam w,szpitalach które tez nie mają personelu niby przegotowanego. Wystarczyło ze Diabetolog wypisala mi zalecenia dotyczące przebiegu porodu.

Dziewczyny robiłam badanie hemoglobiny glikowanej. Wyszlo mi 4.6.
Mówiła mi ze te optium xido aparaty czasami zanizaja czasami zanizaja. Ale że te neo trochę lepsze. I dała mi contour plus. A ja 200 igieł ostatnio kupiłam do ooptium.aj

reklama
Sylwia
Mierz optium xido jak masz paski. Ja mierze juz druga ciaze i jest ok. Moja lekarka ten glukometr przepisuje. Kazdy ma granice bledu. Jal skoncza Ci sie paski to najwyzej zmienisz na inny.

Ewczis
To noe rodzisz w Hoszpanii?

Do góry