Anilek_a myslalam, ze powinno sie chodzic do diabetologa w poradni przy szpitalnej. Lekarz, ktorego mam prywatnie jest dosc dobry, wiec moze jednak warto zmienic. Slucham mnie, pytal co jadlam w danym dniu, itd. O niebo lepiej niz tam! A sprawdzalam w internecie to mial dosc pozytywne opinie w prowadzeniu cukrzycy ciazowej.
Najpierw sa jaja z przedszkolem, a potem bedzie szkola! Jestem tym wszystkim przerazona, bo niestety nie uwazam, ze moje dziecko bedzie mialo lepiej
. Zreszta tez uwazam, ze poziom edukacji w PL strasznie sie obnizyl w porownaniu do tego co ja czy maz mielismy w szkolach. A wymagania maja niesamowite. Szkoda, ze to sie nie przeklada na realia. Zwlaszcza, ze przeciez za przedszkole trzeba zawsze cos zaplacic i wcale nie jest tanio. Jak pracujesz i nie mozesz dziecka odebrac do ktorejs godz to placisz, itd. W szkolach jakies zbiorki na komitety, itd. Jeszcze ten temat nie jest mi bliski, ale pamietam co kolezanki w pracy mowily miedzy soba.
Najpierw sa jaja z przedszkolem, a potem bedzie szkola! Jestem tym wszystkim przerazona, bo niestety nie uwazam, ze moje dziecko bedzie mialo lepiej