Cześć dziewczyny! My po ostatniej dawce szczepień! Mania ważay 6310! Pediatra stwierdziła, że rewelacyjnie! Rozwija się świetnie, jest bardzo silna - nie ma żadnych zastrzeżeń. Marysia
oczywiście się splakała, ale teraz spokojnie śpi. Wczoraj byliśmy z nią u kardiologa w Lublinie, jest ok, otwór się domknął, jest jeszcze maciupeńki przepływ, ale raz go widać, raz nie, wg kardiologa nic się nie dzieje.
Cześć
Agnesik!
Elleni, heheh, jak leżałam na patologii, to endokrynolog mówiła, że będą podwyższać normę znów do 140
w szpitalu kazali mierzyć 1h po posiłku,a mój diabetolog kazał 1,5 :0 także nadal co lekarz, to opinia
Hej
Marysia ile my, mamuśki myśli poświęcamy kupkom
ja się martwiłam, bo moja robi takie ciągnące ze śluzem, ale pediatra mi dziś powiedziała, że jak rozwija sie ok, nie ma bóli brzuszka, wysypki, przybiera świetnie, to nie ma się co martwić. No i czasem też robi tak raz na 3dni.
Nanncy Ja pisałam o jogurcie. Do dziś nie mam pojęcia o co chodziło, bo nie powinno to w ogóle wpływać na wynik. Co innego gotowanie, które ma duże znaczenie, ale mrożenie? Niestety cukrzyca, to taka cholera- już Ci się wydaje, że ją ogarnęłaś, a tu bach i wywali Ci po pewniaku.
Marta, czekamy na wieści po wizycie.
Margo, Pingwinku, zaglądacie czasem? co u Was?