reklama
W poniedzialek za tydzien. To daj znac co Ci powiedzieli. Ja juz nie wiem co mam o tym myslec, bo to nie o to chodzi, ze zaprzeczam czy cos, ale w dniu tego badania cala noc nie spalam i sie bardzo zle czulam i boje sie, ze to moglo miec wplyw na badanie. Ale teraz jak widac pierwszy raz mi wyszedl wyzszy cukier, wiec moze na razie moje normalne jedzenie jest ok a nie moge tylko jesc slodyczy?
Iza marta, no moze. Mi w sumie tak powiedziala babeczka, ze moze obejdzie sie bez diety bardzo rygorystycznej. Ja akurat w dniu glukozy dobrze sie czulam i nic nie moglo jej zaburzyc. Chyba ze na tolerancje glukozy wplyw ma np to ze od dluzszego czasu niewiele w ogole jadlam....A przed ciaza zdarzaly mi sie wrecz glodowki ze wzgledu na problemy jelitowe.
Niewyspanie i np. choroba chyba tez maja wplyw, gdzies tak czytalam ale moze dziewczyny wiecej wiedza..
Niewyspanie i np. choroba chyba tez maja wplyw, gdzies tak czytalam ale moze dziewczyny wiecej wiedza..
Dzisiaj po sniadanku z herbatka z sokiem malinowym wyskoczyl mi cukier 127. Czyli juz wiem co i jak mniej wiecej . Jeszcze pogadam jutro z lekarzem i bedzie super .
Przynajmniej jestem spokojniejsza. Troche to dziwne byc spokojnym po zlym wyniku, ale widze co sie dzieje w organizmie . Dzis zakupie chlebus PROBODY i z pelna para wrzucam zdrowy tryb zycia sprzed ciazy, bo w ciazy to przegielam! Ciagle jadlam frytki, bo przed ciaza unikalam ich. A w ciazy wszyscy mi mowili, ze to jest teraz moj czas na nieodmawianie sobie wszystkiego. Pizze kilka razy jadlam a salatki i reszta poszla w odstawke!
Przynajmniej jestem spokojniejsza. Troche to dziwne byc spokojnym po zlym wyniku, ale widze co sie dzieje w organizmie . Dzis zakupie chlebus PROBODY i z pelna para wrzucam zdrowy tryb zycia sprzed ciazy, bo w ciazy to przegielam! Ciagle jadlam frytki, bo przed ciaza unikalam ich. A w ciazy wszyscy mi mowili, ze to jest teraz moj czas na nieodmawianie sobie wszystkiego. Pizze kilka razy jadlam a salatki i reszta poszla w odstawke!
Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj zaczelam 28tc, wiec jeszcze troszke mam . Mnie najbardziej dreczyla ta niewiedza a tak to juz widze co i jak . Jesli skacze cukier (jak na razie tylko po takich szalenstwach) to moze nie bedzie tak zle. Jak bede jesc zdrowo to moze to wystarczy a jak cos bedzie nie tak to wtedy bede zmieniac produkty i sposob zywienia, ale tu pewnie tez lekarz mi pomoze co i jak .